Welkom bij OCA Rotterdam

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

‘Ik dank OCA Rotterdam voor het programma dat zij voor mij op maat hebben gemaakt. Ik heb alles gedaan wat binnen mijn mogelijkheden lag en ben er sterker en weerbaarder uitgekomen.’

OCA Rotterdam

Bij OCA Rotterdam staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Rotterdam

Heer Bokelweg 10
3032 AD Rotterdam
Tel: 010-4430090
rotterdam@oca.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:30
Dinsdag 08:00 tot 17:30
Woensdag 08:00 tot 17:30
Donderdag 08:00 tot 17:30
Vrijdag 08:00 tot 17:30

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

null

Lara Ent

Ik hecht veel waarde aan klant vriendelijkheid, het is fijn wanneer een cliënt zich snel thuis voelt bij OCA Rotterdam.

null

Christa Bosch

Ik probeer zelf fit en gezond te blijven door, verstandig te eten en voldoende te ontspannen.
BIG-nummer: 49033227104

null

Greet van Gemert

Ik wil er voor zorgen u weer in beweging krijgen zowel letterlijk als figuurlijk.
BIG-nummer: 9033637404

null

Roeland Prak

Daar waar de fysio- of manueel therapie onvoldoende baat heeft bestaat er nog de mogelijkheid om multidisciplinaire zorg te bieden. Deze brede mogelijkheid voor zorg geeft een dynamische balans in mijn werkzaamheden wat ik erg prettig vind.
BIG-nummer: 19063814904

null

Angela Chuttoo

null

Simone Janson

null

Wouter Rouss

null

Willemien de Goey

null

Miriam Jonker

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Rotterdam

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Rotterdam leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlOCA Rotterdam is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Rotterdam wordt vergoed?

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties