Welkom bij OCA Rotterdam

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

OCA Rotterdam

Bij OCA Rotterdam staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Rotterdam

Heer Bokelweg 10-12
3032 AD Rotterdam
Tel: 010-4430090
rotterdam@oca.nl

Openingstijden

Maandag 07:30 tot 21:00
Dinsdag 07:30 tot 17:30
Woensdag 07:30 tot 17:30
Donderdag 07:30 tot 21:00
Vrijdag 07:30 tot 17:30

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

null

Lara Ent

Ik hecht veel waarde aan klant vriendelijkheid, het is fijn wanneer een cliënt zich snel thuis voelt bij OCA Rotterdam.

null

Marcel Boeren

Mijn doel is uitgroeien tot het beste revalidatie-, en werkhervattings- en re-integratiecentrum van Rotterdam. Hierbij heb ik persoonlijke aandacht voor u en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

null

Marije Boeren

Ik zorg ervoor dat OCA financieel gezond blijft in deze veranderende (zorg) maatschappij, zonder op de kwaliteit van onze zorg in te boeten.

null

Leo Boeren

Ik wil nog jaren betrokken blijven bij OCA Rotterdam, waar we werken met een professioneel team dat fantastische zorg van hoogstaande kwaliteit biedt!

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Rotterdam

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Rotterdam leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Rotterdam wordt vergoed?

null

Christa Bosch

Ik probeer zelf fit en gezond te blijven door, verstandig te eten en voldoende te ontspannen.
BIG-nummer: 49033227104

null

Laura Smits

Bij OCA krijg ik de kans om te werken in een multidisciplinair team, wat de kwaliteit van zorg die ik kan leveren enorm heeft doen toenemen.
BIG-nummer: 99059982004

null

Marianne Lagerwaard

Ik wil er voor zorgen dat u zich bij OCA thuis voelt.

null

Roeland Prak

Daar waar de fysio- of manueel therapie onvoldoende baat heeft bestaat er nog de mogelijkheid om multidisciplinaire zorg te bieden. Deze brede mogelijkheid voor zorg geeft een dynamische balans in mijn werkzaamheden wat ik erg prettig vind.
BIG-nummer: 19063814904

null

Nelleke de Keyser-Postma

Mijn grootste uitdaging is om u weer zelf de regie over uw klachten te laten voeren.

null

Greet van Gemert

Ik wil er voor zorgen u weer in beweging krijgen zowel letterlijk als figuurlijk.
BIG-nummer: 9033637404

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties