Ik wil vooruit kijken

Werken bij OCA

Wil jij je cliënten steeds de meest vooruitstrevende begeleiding bieden die voorhanden is? Wellicht kun je op een van onze OCA-locaties aan de slag. Wij zijn regelmatig op zoek naar revalidatieartsen, psychologen (GZ), fysiotherapeuten, ergotherapeuten en bedrijfsfysiotherapeuten die vernieuwingen in hun vak omarmen. Ben je BIG-geregistreerd of sta je als ergotherapeut ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici? Houdt dan deze vacaturepagina in de gaten of stuur een open sollicitatie naar info@oca.nl, dan nemen wij contact met je op.

Wij zoeken specialisten

voor onze locaties

portret-eveline

OCA zoekt (GZ)Psycholoog

Met affiniteit voor Somatiek en Psyche

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie. OCA groeit hard en daarom zijn we op zoek naar psychologen (met voorkeur GZ-psychologen) die op basis van ZZP bij OCA aan de slag gaan.

Wij zoeken

Een enthousiaste, zelfstandige en leergierige (GZ-)psycholoog die goed kan werken in multidisciplinair verband. Daarnaast denk je in mogelijkheden en vind je het prettig om nieuwe behandelinzichten bij te houden en in te zetten om zo cliënten optimaal te begeleiden naar een gezonder en actiever bestaan.

Functie-eisen

 • Een afgeronde masteropleiding psychologie, bij voorkeur medische/gezondheid of klinische psychologie.
 • Inschrijving in het AGB-register.
 • Aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van somatiek en psyche.
 • Ervaring met cognitieve gedragstherapie
 • Ervaring met EMDR en ACT zijn een pré.
 • Evenals lidmaatschap van NIP en VGCT.
 • Meerdere opdrachtgevers, aangezien het op basis van ZZP is.

Wij bieden:

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt om cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Je verzorgt intakegesprekken, diagnostiek en individuele behandeling, welke bestaat uit o.a. psycho-educatie en cognitieve therapie. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

Solliciteer direct

quote-inbehandeling

Vacature Revalidatiearts M/V

OCA zoekt voor onderstaande regio’s verschillende revalidatieartsen in loondienst of op ZZP basis. Zowel part time als full time aanstellingen behoren tot de mogelijkheden.

Regio Oost Nederland: Arnhem, Nijmegen, Enschede, Almelo
Regio Zuid Nederland: Den Bosch, Breda
Regio Zuid/West Nederland: Rotterdam, Middelburg
Regio West: Noordwijk, Haaglanden

Over OCA

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg met meer dan 20 centra verspreid over Nederland en is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn zich uitend in het bewegingsapparaat. OCA oriënteert zich op de mogelijkheid om oncologische revalidatie en revalidatie bij vermoeidheidsproblematiek te bieden. Op ieder centrum is een revalidatieteam aanwezig, dat zich samen met de cliënt richt op verschillende bio-psycho-sociale factoren die bij de cliënt relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan.

De programma’s zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, maar bewegen mee met nieuwe ontwikkelingen. In OCA bruist een gretigheid naar vernieuwing en verbetering. We zijn constant op zoek hoe de behandeling kwalitatief nog beter en efficiënter kan zodat de cliënt zo snel en prettig mogelijk een forse toename ervaart in zijn/haar kwaliteit van leven.

Wij zoeken

Een enthousiaste en energieke revalidatiearts die gedreven is, de cliënt met chronische pijn te helpen tot gedragsverandering te komen. Je bent een echte teamspeler en je wilt graag vooraan lopen waar het gaat om zorgontwikkelingen.

Je komt te werken in verschillende dynamische teams van enthousiaste pijnprofessionals (fysiotherapeuten, psychologen en ergotherapeuten). Dit zijn hechte en deskundige teams die volledig op elkaar zijn ingespeeld in het begeleiden van personen met ernstige pijnklachten (WPN 3-4) naar een duurzaam en gezond bestaan.

Meer specifiek vragen wij een revalidatiearts die:
• geregistreerd is of binnen een jaar aan deze eis voldoet
• affiniteit en goede kennis heeft met de behandeling van cliënten met chronische pijn
• pro actief is, meedenkt, leiding kan nemen en communicatief vaardig is
• naast patiëntenzorg continu streeft naar kwaliteitsverbetering en professionalisering

Wat je mag verwachten

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie. Jij ziet face to face cliënten, coacht inhoudelijk het team en je bent medisch eindverantwoordelijke. Je bent lid van de medische staf en regelmatig zal je mening en visie gevraagd worden ten aanzien van programma-ontwikkeling en scholing van onze professionals. OCA vindt het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen. Als je interesse, affiniteit en de competenties hebt t.a.v. innovatie, les geven, managementtaken en/of wetenschappelijk onderzoek, liggen hier zeker mogelijkheden.

We zien je motivatie en CV graag tegemoet.

Contactpersonen: Hermine van Schaik, directrice
Hermine.vanschaik@oca.nl
of
Yvonne Schellekens
020 3121680
yvonne.schellekens@oca.nl

Solliciteer direct

quote-meisje-zijkant

Functieprofiel Ergotherapeut

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor Werkhervatting en Re-integratie. OCA biedt haar programma’s aan vanuit 25 centra verspreid over Nederland.


Wij zoeken

Op ZZP basis een enthousiaste, leuke en goede ergotherapeut die affiniteit heeft met gedragsverandering en chronische pijn. Als ergotherapeut breng je problemen van de cliënt(en) in kaart, Je behandelt en begeleidt samen met het multidisciplinaire team; cliënten (WPN 3-4); met als doel het onderhouden en optimaliseren van de zelfstandigheid van cliënten in woon-en leefsituaties. Als ergotherapeut voer je huisbezoek(en) en informeer je het MDO (multidisciplinair overleg)team je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale multidisciplinaire behandelplan.


Functie-eisen

 • Commerciële / ondernemende instelling.
 • Minimaal 2 jaren ervaring als ergotherapeut, bij voorkeur in een revalidatiesetting
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met behandelingen van mensen met chronische pijn
 • Verantwoordelijkheid in het bereiken van gezamenlijk resultaat en actieve  afstemming met teamleden
 • Goed relativeringsvermogen
 • Inschrijving in het AGB-register
 • Inschrijving Kwaliteitsregister Paramedici
 • Inschrijving KVK
 • Meerdere opdrachtgevers, aangezien het op basis van ZZP is
 • Eigen vervoer is een pré

Wat je mag verwachten

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

Solliciteer direct

Staat jouw baan hier niet bij?

Stuur ons een open sollicitatie