Ik wil vooruit kijken

Wij zoeken specialisten

voor onze locaties

Werken bij OCA

Wil jij je cliënten steeds de meest vooruitstrevende begeleiding bieden die voorhanden is? Wellicht kun je op een van onze OCA-locaties aan de slag. Wij zijn regelmatig op zoek naar revalidatieartsen, psychologen (GZ), fysiotherapeuten, ergotherapeuten en bedrijfsfysiotherapeuten die vernieuwingen in hun vak omarmen. Ben je BIG-geregistreerd of sta je als ergotherapeut ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici? Hou deze vacaturepagina in de gaten of stuur een open sollicitatie naar info@oca.nl, dan nemen wij contact met je op.

quote-meisje-zijkant

Vacature Ergotherapeut bij OCA Enschede

OCA Enschede is op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut voor 8 tot 12 uur per week omgeving Enschede.

OCA is een landelijke instelling met 18 locaties en is gespecialiseerd in het multidisciplinair behandelen van chronische pijn. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor Werkhervatting en Re-integratie.


Wij zoeken

Enthousiaste ergotherapeut die affiniteit heeft met gedragsverandering en chronische pijn. Als ergotherapeut breng je problemen van de cliënt(en) in kaart. Je behandelt en begeleidt samen met het multidisciplinaire team cliënten(WPN 3-4) met als doel het onderhouden en optimaliseren van de zelfstandigheid van de cliënten in woon- en leefsituaties. Als ergotherapeut voer je huisbezoek(en) en informeer je tijdens het MDO (multidisciplinair overleg) je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale multidisciplinaire behandelplan.


Wij vragen

 • Een enthousiaste, leergierige ergotherapeut die  8 tot 12 uur per week beschikbaar;
 • Commerciële / ondernemende instelling;
 • Minimaal 2 jaren ervaring als ergotherapeut, bij voorkeur in een revalidatiesetting;
 • Aantoonbare kennis en ervaring met behandelingen van mensen met chronische pijn;
 • Verantwoordelijkheid in het bereiken van gezamenlijk resultaat en actieve afstemming met teamleden;
 • Goed relativeringsvermogen;
 • Inschrijving in het AGB register;
 • Inschrijving kwaliteitsregister paramedici;
 • Eigen vervoer;
 • Woonachtig omgeving Enschede.

Wij bieden

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

Wij zoeken per direct een nieuwe collega. Ben je geïnteresseerd? Dan zien we graag je motivatiebrief en CV tegemoet. Sollicitaties kunnen gericht worden aan Britt de Kroon (manager Enschede) via Britt.deKroon@oca.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

20151008 OCA_DSC2400

Vacature Fysiotherapeut OCA Alphen aan den Rijn

OCA Alphen aan den Rijn zoekt een enthousiaste fysiotherapeut(e) om het team te versterken. Het gaat om een functie van 16-24 uur per week per 1 september of per 1 oktober.

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.

Naast OCA bieden wij eerstelijns fysiotherapie aan onder de naam Global Fysio. Indien nodig kan je hier ook ingezet worden.


Wij zoeken

Een enthousiaste (psychosomatische) fysiotherapeut voor minimaal 16-24 uur per week. Je behandelt en begeleidt cliënten met chronische pijn en of andere onbegrepen klachten. Samen met het interdisciplinaire team ga je actief aan de slag om deze cliënten de weg te wijzen naar een gezonde toekomst waarin meedoen in de samenleving, eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement centraal staan. Tijdens het IDO (integraal disciplinair overleg) informeer je het team je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale interdisciplinaire behandelplan.


Wij vragen

 • Afgeronde opleiding Fysiotherapie (master psychosomatische fysiotherapie pré);
 • BIG en KNGF geregistreerd;
 • In het bezit van een AGB code;
 • Ervaring in de revalidatiezorg;
 • Affiniteit met chronische pijn;
 • Affiniteit met de nieuwste technische ontwikkeling op het gebied van zorg;
 • Enthousiasme voor het werken in een teamverband;
 • Per 1 september of oktober 16-24 uur beschikbaar (in overleg)

Wij bieden

Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. Daarnaast zijn we flexibel in werktijden en zijn wij eventueel bereid om te investeren in jouw opleiding tot psychosomatische fysiotherapeut. Verder investeert OCA in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in deze functie? Dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet. Sollicitaties kunnen gericht worden aan Roy van den Berg via roy.vandenberg@oca.nl. Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.oca.nl of www.globalfysio.nl.

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.oca.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

20151008 OCA_DSC2400

Vacature Fysiotherapeut OCA Breda

OCA Breda zoekt een enthousiaste fysiotherapeut(e) om het team te versterken. Het gaat om een functie van 24-36 uur per week per 1 juli.

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie. OCA Breda groeit hard en daarom zijn we op zoek naar fysiotherapeuten die bij OCA aan de slag willen gaan.


Wij zoeken

Een enthousiaste (psychosomatische) fysiotherapeut voor minimaal 24 uur per week. Je behandelt en begeleidt cliënten met chronische pijn en of andere onbegrepen klachten. Samen met het interdisciplinaire team ga je actief aan de slag om deze cliënten de weg te wijzen naar een gezonde toekomst waarin meedoen in de samenleving, eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement centraal staan. Tijdens het IDO (integraal disciplinair overleg) informeer je het team je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale interdisciplinaire behandelplan.


Wij vragen

 • Afgeronde opleiding Fysiotherapie (master psychosomatische fysiotherapie pré);
 • BIG en KNGF geregistreerd;
 • In het bezit van een AGB code;
 • Ervaring in de revalidatiezorg;
 • Affiniteit met chronische pijn;
 • Affiniteit met de nieuwste technische ontwikkeling op het gebied van zorg;
 • Enthousiasme voor het werken in een teamverband;
 • Per 1 juli 24-36 uur per week beschikbaar.

Wij bieden

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. Daarnaast verwelkomen we je graag op onze prettige werkplek in een enthousiast en ambitieus team. Verder investeert OCA in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in deze functie? Dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet. Sollicitaties kunnen gericht worden aan Miriam Swart (Regiomanager) via Miriam.Swart@oca.nl

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.oca.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

oca-website-vac_

Vacature Psycholoog bij OCA Amersfoort

OCA Amersfoort is op zoek naar een enthousiaste psycholoog om het team te versterken. Het betreft een functie van 2 á 3 dagen per week.

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie. OCA groeit hard en daarom zijn we op zoek naar een psycholoog die bij OCA in Amersfoort aan de slag willen gaan.


Wij vragen

 • Een enthousiaste, leergierige psycholoog die minimaal 16 uur per week beschikbaar is.
 • Je wil meedenken over de inhoud van behandelprogramma’s en wil je verder ontwikkelen in het werken met deze doelgroep.
 • Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, doelgericht en samenwerken.
 • Ervaring met EMDR en ACT is een pré
 • Inschrijving in het AGB register
 • NIP geregistreerd

Wij bieden

Een prettige werkplek in een enthousiast en ambitieus team waarin wij voortdurend streven naar het optimaliseren van kwaliteit van de zorg en mee ‘bewegen’ met actuele ontwikkelingen in het zorglandschap. Wij werken in zelforganiserende teams waarbij we op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samenwerken en behandelen.

 

We zoeken per direct een nieuwe collega. Ben je geïnteresseerd en herken jij jezelf in deze functie? Dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet. Sollicitaties kunnen gericht worden aan Ben Vreman via Ben.Vreman@oca.nl

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.oca.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

oca-website-vac_

Vacature Psycholoog bij OCA Den Bosch

OCA Den Bosch is per direct op zoek naar een enthousiaste psycholoog om het team te versterken. Het betreft een functie van 24-40 uur per week.

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie. OCA groeit hard en daarom zijn we op zoek naar een psycholoog die bij OCA in Den Bosch aan de slag willen gaan.


Wij vragen

 • Een enthousiaste, leergierige psycholoog die 24-40 uur per week beschikbaar is.
 • Je wil meedenken over de inhoud van behandelprogramma’s en wil je verder ontwikkelen in het werken met deze doelgroep.
 • Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, doelgericht en samenwerken.
 • Ervaring met EMDR en ACT is een pré
 • Inschrijving in het AGB register
 • NIP geregistreerd

Wij bieden

Een prettige werkplek in een enthousiast en ambitieus team waarin wij voortdurend streven naar het optimaliseren van kwaliteit van de zorg en mee ‘bewegen’ met actuele ontwikkelingen in het zorglandschap. Wij werken in zelforganiserende teams waarbij we op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samenwerken en behandelen.

 

Wij zoeken per direct een nieuwe collega. Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in deze functie? Dan zien wij jou motivatiebrief en CV graag tegemoet. Sollicitaties kunnen gericht worden aan Miriam Swart (Regiomanager) via Miriam.Swart@oca.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

quote-meisje-zijkant

Vacature Revalidatiearts bij OCA Eindhoven

OCA Eindhoven is op zoek naar een energieke revalidatiearts die beschikbaar is op de vrijdag voor minimaal 8 uur per week.

OCA-zorg groeit hard en daarom zoeken wij per direct een enthousiaste revalidatiearts voor onze locatie in Eindhoven. OCA heeft 17 klinieken voor Medisch Specialistische Zorg. De interdisciplinaire behandelteams zijn gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn. Naast revalidatieprogramma’s voor chronische pijn, biedt OCA ook zorgpaden aan voor arbeidsrevalidatie en voor cliënten die te maken hebben met letselschade. Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten weer de beste versie van zichzelf worden; als revalidatiearts binnen het team speel jij hierin een belangrijke rol.


Zorgpaden

De zorgpaden richten zich op patiënten met langdurige problemen op het gebied het houdings- en/of bewegingsapparaat en bewegingsvermogen, waarbij sprake is van complexe en multifactoriële psychosociale problematiek.

Het doel is om de cliënt weer actief te laten participeren in het dagelijks leven (werk, sport, sociale activiteiten, etc.). Daarbij staat de kwaliteit van leven en zelfmanagement voorop.


Behandelteams

De behandelteams voor cliënten met chronische pijn team bestaan uit (GZ)-psychologen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Het behandelteam staat onder leiding van de revalidatiearts. Het team werkt interdisciplinair samen om de behandeldoelen van de cliënt te realiseren. De teams zijn volledig op elkaar ingespeeld om cliënten met ernstige pijnklachten (WPN 3-4) te begeleiden. De behandelingen bestaan onder andere uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandelteams werken regionaal nauw samen met onder andere huisartsen, medisch specialisten (reumatologen en orthopeden) en bedrijfsartsen.


Kwaliteit van zorg

Op revalidatiecheck.nl en ZorgkaartNederland is de cliënttevredenheid (zeer) hoog. OCA beschikt over het keurmerk ZKN en HKZ en is aangesloten op ZorgDomein.


Coördinatie van de zorg

Op het hoofdkantoor in Amsterdam zijn verschillende collega’s, ICT-ers, een kwaliteitsmanager en projectmedewerkers, die nauw samenwerken met de artsen en de centra om optimale kwaliteit van zorg te leveren.


Medische staf

De revalidatieartsen zijn allen lid van de medische staf en zijn betrokken bij wetenschappelijke ontwikkelingen, het ontwikkelen van medische protocollen en het geven van onderwijs voor professionals en verwijzers. De medische staf vergadert tienmaal per jaar met de directie. Veel revalidatieartsen van OCA-zorg zijn actief binnen de VRA op verschillende gebieden. OCA-zorg sponsort jaarlijks het VRA congres.


Wij zoeken

Een gedreven revalidatiearts die bij OCA aan de slag wil gaan.

 • Je bent enthousiast en energiek;
 • Je voldoet aan de eisen van het Behandelkader Chronische Pijn en de eisen die de VRA stelt;
 • Je wil de cliënt helpen tot gedragsverandering te komen;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Je bent pro actief, neem initiatief en denkt mee over zorgontwikkelingen binnen je vakgebied;
 • Je kan de leiding nemen en je bent communicatief sterk;
 • Je streeft naar kwaliteitsverbetering en professionalisering;
 • Je staat geregistreerd in het VRA;
 • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar op vrijdagen.

Wij bieden

 • Een veelzijdige werkomgeving binnen een dynamische organisatie;
 • Goed op elkaar ingespeelde behandelteams;
 • Een omgeving waar je veel contact hebt met patiënten en waar de patiënt centraal staat;
 • Een overeenkomst op basis van ZZP of dienstverband, in overleg bespreekbaar;

Diverse mogelijkheden om jezelf ontwikkelen, zoals meedenken over en deelnemen aan innovaties, scholing, managementtaken en/of wetenschappelijk onderzoek binnen je vakgebied.

 

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de functie eisen? Dan komen we graag meer over je te weten! Graag zien we je motivatiebrief en CV tegemoet via werken@oca.nl t.a.v. Yvette IJsbrandy (HR manager). Mocht je aanvullende vragen hebben neem dan contact op met Yvette IJsbrandy via 020-3121680.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

oca-website-vac_

Vacature Psycholoog bij OCA Breda

OCA Breda is op zoek naar een enthousiaste psycholoog om het team te versterken. Het betreft een functie van 12 uur per week.

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie. OCA groeit hard en daarom zijn we op zoek naar een psycholoog die bij OCA in Breda aan de slag willen gaan.


Wij vragen

 • Een enthousiaste, leergierige psycholoog die 12 uur per week beschikbaar is.
 • Je wil meedenken over de inhoud van behandelprogramma’s en wil je verder ontwikkelen in het werken met deze doelgroep.
 • Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, doelgericht en samenwerken.
 • Ervaring met EMDR en ACT is een pré
 • Inschrijving in het AGB register
 • NIP geregistreerd

Wij bieden

Een prettige werkplek in een enthousiast en ambitieus team waarin wij voortdurend streven naar het optimaliseren van kwaliteit van de zorg en mee ‘bewegen’ met actuele ontwikkelingen in het zorglandschap. Wij werken in zelforganiserende teams waarbij we op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samenwerken en behandelen.

 

Wij zoeken per direct een nieuwe collega. Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in deze functie? Dan zien wij jou motivatiebrief en CV graag tegemoet. Sollicitaties kunnen gericht worden aan Yvette IJsbrandy (HR Manager) via Yvette.IJsbrandy@oca.nl.

Mocht je aanvullende vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Yvette IJsbrandy (HR Manager) via 020-3121680.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

ocaamsterdamimage

Vacature Fysiotherapeut 

OCA is een instelling voor medisch specialistische zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn. De interdisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. fysieke activering, (psycho)educatie en cognitieve gedragstherapie. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en hebben we een eerstelijns fysiotherapiepraktijk. Psychosomatisch werkend is een pré.


Wij zoeken

Een enthousiaste (psychosomatische) fysiotherapeut. Je behandelt en begeleidt cliënten met chronische pijn en of andere onbegrepen klachten. Samen met het interdisciplinaire team ga je actief aan de slag om deze cliënten de weg te wijzen naar een gezonde toekomst waarin meedoen in de samenleving, eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement centraal staan. Tijdens het IDO (integraal disciplinair overleg) informeer je het team je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale interdisciplinaire behandelplan. Daarnaast behandel je cliënten vanuit de eerstelijns met een (psycho somatische) hulpvraag.


 Functie-eisen:

 • Een afgeronde opleiding fysiotherapie, specialisatie master psychosomatische fysiotherapie of in opleiding tot psycho somatische fysiotherapeut
 • BIG en CKR geregistreerd
 • In het bezit van een AGB code
 • Ervaring in de revalidatiezorg
 • Affiniteit met chronische pijn
 • Enthousiasme voor het werken in een teamverband

Wat je mag verwachten

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich. Het soort dienstverband kan zowel deeltijd als freelance / ZZP.


Enthousiast geworden? Dan zien we graag je motivatiebrief en CV tegemoet via werken@oca.nl t.a.v. Yvette IJsbrandy (HR manager). Mocht je aanvullende vragen hebben neem dan contact op met Yvette IJsbrandy via 020-3121680.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

ocaamsterdamimage

Vacature fysiotherapeut – OCA Almere

OCA Almere is per direct op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut(e) om het team te versterken. Het betreft een functie van 24 uur per week met de mogelijkheid tot uitbreiding. Psychosomatisch werkend is een pré.

OCA is een instelling voor medisch specialistische zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn. De interdisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. fysieke activering, (psycho)educatie en cognitieve gedragstherapie. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en hebben we een eerstelijns fysiotherapiepraktijk.


Wij zoeken

Een enthousiaste (psychosomatische) fysiotherapeut. Je behandelt en begeleidt cliënten met chronische pijn en of andere onbegrepen klachten. Samen met het interdisciplinaire team ga je actief aan de slag om deze cliënten de weg te wijzen naar een gezonde toekomst waarin meedoen in de samenleving, eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement centraal staan. Tijdens het IDO (integraal disciplinair overleg) informeer je het team je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale interdisciplinaire behandelplan. Daarnaast behandel je cliënten vanuit de eerstelijns met een (psycho somatische) hulpvraag.


 Functie-eisen:

 • Een afgeronde opleiding fysiotherapie, specialisatie master psychosomatische fysiotherapie of in opleiding tot psycho somatische fysiotherapeut
 • 24  uur per week beschikbaar met de mogelijkheid tot uitbreiding
 • BIG en CKR geregistreerd
 • In het bezit van een AGB code
 • Ervaring in de revalidatiezorg
 • Affiniteit met chronische pijn
 • Enthousiasme voor het werken in een teamverband

Wat je mag verwachten

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.


Ben jij die enthousiaste psychosomatische fysiotherapeut die affiniteit heeft met chronische pijn? Voor 24 uur per week beschikbaar? En woonachtig in de omgeving van Almere? Reageer dan snel op deze vacature.

We zien je motivatie en je CV graag tegemoet. Jouw sollicitatie kun je sturen aan Guus.Hermans@oca.nl t.a.v. Guus Hermans (coördinator).

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.oca.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature fysiotherapeut – OCA Almere

OCA Almere is per direct op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut(e) om het team te versterken. Het betreft een functie van 24 uur per week met de mogelijkheid tot uitbreiding. Psychosomatisch werkend is een pré.

OCA is een instelling voor medisch specialistische zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn. De interdisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. fysieke activering, (psycho)educatie en cognitieve gedragstherapie. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en hebben we een eerstelijns fysiotherapiepraktijk.


Wij zoeken

Een enthousiaste (psychosomatische) fysiotherapeut. Je behandelt en begeleidt cliënten met chronische pijn en of andere onbegrepen klachten. Samen met het interdisciplinaire team ga je actief aan de slag om deze cliënten de weg te wijzen naar een gezonde toekomst waarin meedoen in de samenleving, eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement centraal staan. Tijdens het IDO (integraal disciplinair overleg) informeer je het team je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale interdisciplinaire behandelplan. Daarnaast behandel je cliënten vanuit de eerstelijns met een (psycho somatische) hulpvraag.


 Functie-eisen:

 • Een afgeronde opleiding fysiotherapie, specialisatie master psychosomatische fysiotherapie of in opleiding tot psycho somatische fysiotherapeut
 • 24  uur per week beschikbaar met de mogelijkheid tot uitbreiding
 • BIG en CKR geregistreerd
 • In het bezit van een AGB code
 • Ervaring in de revalidatiezorg
 • Affiniteit met chronische pijn
 • Enthousiasme voor het werken in een teamverband

Wat je mag verwachten

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.


Ben jij die enthousiaste psychosomatische fysiotherapeut die affiniteit heeft met chronische pijn? Voor 24 uur per week beschikbaar? En woonachtig in de omgeving van Almere? Reageer dan snel op deze vacature.

We zien je motivatie en je CV graag tegemoet. Jouw sollicitatie kun je sturen aan Guus.Hermans@oca.nl t.a.v. Guus Hermans (coördinator).

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.oca.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

quote-meisje-zijkant

Vacature Ergotherapeut

OCA is een landelijke instelling met 18 locaties en is gespecialiseerd in het multidisciplinair behandelen van chronische pijn. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor Werkhervatting en Re-integratie.


Wij zoeken

Enthousiaste ergotherapeut die affiniteit heeft met gedragsverandering en chronische pijn (ZZP of dienstverband). Als ergotherapeut breng je problemen van de cliënt(en) in kaart. Je behandelt en begeleidt samen met het multidisciplinaire team cliënten(WPN 3-4) met als doel het onderhouden en optimaliseren van de zelfstandigheid van de cliënten in woon- en leefsituaties. Als ergotherapeut voer je huisbezoek(en) en informeer je tijdens het MDO (multidisciplinair overleg) je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale multidisciplinaire behandelplan.


Wij vragen

 • Commerciële / ondernemende instelling
 • Minimaal 2 jaren ervaring als ergotherapeut, bij voorkeur in een revalidatiesetting
 • Aantoonbare kennis en ervaring met behandelingen van mensen met chronische pijn
 • Verantwoordelijkheid in het bereiken van gezamenlijk resultaat en actieve afstemming met teamleden
 • Goed relativeringsvermogen
 • Inschrijving in het AGB register
 • Inschrijving kwaliteitsregister paramedici
 • Eigen vervoer

Wij bieden

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

Ben je geïnteresseerd? Dan zien we graag je motivatiebrief en CV tegemoet via werken@oca.nl t.a.v. Yvette IJsbrandy (HR manager). Mocht je aanvullende vragen hebben neem dan contact op met Yvette IJsbrandy via 020-3121680.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

quote-meisje-zijkant

Vacature Revalidatiearts

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie. OCA groeit hard en daarom zijn we op zoek naar gedreven revalidatieartsen die bij OCA aan de slag willen gaan, in loondienst of ZZP. Zowel part time als full time behoort tot de mogelijkheden.


Wij zoeken

Een enthousiaste en energieke revalidatie arts die affiniteit heeft met chronische pijn en die de cliënt wil helpen tot gedragsverandering te komen. Je bent een echte teamspeler en je wilt graag vooraan lopen waar het gaat om zorgontwikkelingen.

Je komt te werken in verschillende dynamische teams van enthousiaste pijnprofessionals (fysiotherapeuten, psychologen en ergotherapeuten). Dit zijn hechte en deskundige teams die volledig op elkaar zijn ingespeeld in het begeleiden van personen met ernstige pijnklachten (WPN 3-4) naar een duurzaam en gezond bestaan.


Wij vragen

• Geregistreerd is of binnen één jaar aan deze eis voldoet
• Affiniteit heeft met cliënten met chronische pijn
• Affiniteit heeft met oncologische revalidatie
• Pro actief is, meedenkt, leiding kan nemen en communicatief vaardig is
• Continu streeft naar kwaliteitsverbetering en professionalisering


Wij bieden

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie. Jij ziet face to face cliënten, coacht inhoudelijk het team en je bent medisch eindverantwoordelijke. Je bent lid van de medische staf en regelmatig zal je mening en visie gevraagd worden ten aanzien van programma-ontwikkeling en scholing van onze professionals. OCA vindt het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen. Als je interesse en de competenties hebt ten aanzien van innovatie, scholing, managementtaken en/of wetenschappelijk onderzoek, liggen bij OCA zeker mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd? Dan zien we graag je motivatiebrief en CV tegemoet via werken@oca.nl t.a.v. Yvette IJsbrandy (HR manager). Mocht je aanvullende vragen hebben neem dan contact op met Yvette IJsbrandy via 020-3121680.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Revalidatiearts

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie. OCA groeit hard en daarom zijn we op zoek naar gedreven revalidatieartsen die bij OCA aan de slag willen gaan, in loondienst of ZZP. Zowel part time als full time behoort tot de mogelijkheden.


Wij zoeken

Een enthousiaste en energieke revalidatie arts die affiniteit heeft met chronische pijn en die de cliënt wil helpen tot gedragsverandering te komen. Je bent een echte teamspeler en je wilt graag vooraan lopen waar het gaat om zorgontwikkelingen.

Je komt te werken in verschillende dynamische teams van enthousiaste pijnprofessionals (fysiotherapeuten, psychologen en ergotherapeuten). Dit zijn hechte en deskundige teams die volledig op elkaar zijn ingespeeld in het begeleiden van personen met ernstige pijnklachten (WPN 3-4) naar een duurzaam en gezond bestaan.


Wij vragen

• Geregistreerd is of binnen één jaar aan deze eis voldoet
• Affiniteit heeft met cliënten met chronische pijn
• Affiniteit heeft met oncologische revalidatie
• Pro actief is, meedenkt, leiding kan nemen en communicatief vaardig is
• Continu streeft naar kwaliteitsverbetering en professionalisering


Wij bieden

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie. Jij ziet face to face cliënten, coacht inhoudelijk het team en je bent medisch eindverantwoordelijke. Je bent lid van de medische staf en regelmatig zal je mening en visie gevraagd worden ten aanzien van programma-ontwikkeling en scholing van onze professionals. OCA vindt het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen. Als je interesse en de competenties hebt ten aanzien van innovatie, scholing, managementtaken en/of wetenschappelijk onderzoek, liggen bij OCA zeker mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd? Dan zien we graag je motivatiebrief en CV tegemoet via werken@oca.nl t.a.v. Yvette IJsbrandy (HR manager). Mocht je aanvullende vragen hebben neem dan contact op met Yvette IJsbrandy via 020-3121680.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

portret-eveline

Vacature GZ-Psycholoog

GZ-psycholoog met affiniteit voor Somatiek en Psyche

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie. OCA groeit hard en daarom zijn we op zoek naar GZ psychologen die bij OCA aan de slag willen gaan. 

Wij vragen

 • Een GZ psycholoog met aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van somatiek en psyche.
 • Je geeft werkbegeleiding aan basispsychologen en begeleidt het zorgteam bij de omgang met cliënten.
 • Je bent een innovatieve behandelaar met visie op de zorg en wilt bijdragen aan de ontwikkeling van behandelprogramma’s.
 • Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, doelgericht en samenwerken.
 • Ervaring met EMDR is een pré.
 • Je wil meedenken over de inhoud van behandelprogramma’s.
 • Inschrijving in het AGB register.
 • NIP geregistreerd.

Wij bieden:

Een prettige werkplek in een enthousiast en ambitieus team waarin wij voortdurend streven naar het optimaliseren van kwaliteit van de zorg en mee ‘bewegen’ met actuele ontwikkelingen in het zorglandschap. Wij werken in zelforganiserende teams waarbij we op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samenwerken en behandelen. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een jaarlijks individueel opleidingsbudget voor het volgen van opleidingen naar eigen keuze. Het soort dienstverband kan zowel deeltijd als freelance / ZZP.

Ben je geïnteresseerd? Dan zien we graag je motivatiebrief en CV tegemoet via werken@oca.nl t.a.v. Yvette IJsbrandy (HR manager). Mocht je aanvullende vragen hebben neem dan contact op met Yvette IJsbrandy via 020-3121680.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Staat jouw baan hier niet bij?

Stuur ons een open sollicitatie

Uw eerste afspraak

Wilt u weten of u geschikt bent voor een Werk en Reintegratie traject?

Vul het formulier in