Ik wil vooruit kijken

Wij zoeken specialisten

voor onze locaties

Werken bij OCA

Wil jij je cliënten steeds de meest vooruitstrevende begeleiding bieden die voorhanden is? Wellicht kun je op een van onze OCA-locaties aan de slag. Wij zijn regelmatig op zoek naar revalidatieartsen, psychologen (GZ), fysiotherapeuten, ergotherapeuten en bedrijfsfysiotherapeuten die vernieuwingen in hun vak omarmen. Ben je BIG-geregistreerd of sta je als ergotherapeut ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici? Hou deze vacaturepagina in de gaten of stuur een open sollicitatie naar info@oca.nl, dan nemen wij contact met je op.

20151008 OCA_DSC2400

Vacature Medewerker Clientservices / Zorgadministratie

Hoofdkantoor OCA te Amsterdam
Uren: 32 – 40 uur per week

OCA-revalidatieklinieken zoekt actief naar wegen om cliënten te begeleiden naar een gezonde toekomst. OCA kijkt naar de mens als geheel en gaat uit van wat er nog wél kan! Met 17 behandel-locaties op verschillende plekken in Nederland werken we elke dag met bevlogen professionals aan de best mogelijke zorg voor onze cliënten.

Ben jij sterk in administratie en heb je affiniteit met zorg?

Achter de schermen van onze zorg gaat een complexe administratieve wereld schuil. Binnen OCA is cliëntenservice het kloppende hart van de organisatie. Wil jij graag meewerken en zorgen dat de werkzaamheden op rolletjes lopen en ben je niet bang je mannetje te staan in een organisatie die volop in ontwikkeling is? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Je waakt over het zorgproces vanaf de aanmelding tot aan de declaratie. Je informeert de zorg verlenende teams op het gebied van registratie en administratie. Als centra of opdrachtgevers problemen of vragen hebben, beantwoord jij deze per mail of telefoon.

De medewerker Cliëntservices / zorgadministratie valt hiërarchisch onder de coördinator Cliëntservices / zorgadministratie. Je werkt nauw samen met je collega-medewerkers cliëntservices, de professionals op de OCA-behandelcentra en de zorgadviseurs naast je collega’s op het OCA hoofdkantoor.


Wat neem je mee?

Je hebt affiniteit en/of interesse met werken in de zorg. Puzzelen met gegevens vind je leuk, net als fouten opsporen en herstellen. Je bent van alle markten thuis en neemt je verantwoordelijkheid. Daarnaast kan je snel schakelen tussen werkzaamheden, heb je een analytische blik, sterke communicatieve vaardigheden en denk je graag actief mee om processen te verbeteren.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je in de volgende punten herkent:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.
  • Je bent dienstverlenend ingesteld.
  • Affiniteit of kennis van de zorg.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende functie in een gedreven team waarbij je je inzet voor onze cliënten en opdrachtgevers. Er is ruimte om initiatief te nemen, jezelf te ontwikkelen tot je beste zelf en met OCA mee te groeien.

Je ontvangt van ons een marktconform basissalaris, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een mooie pensioenregeling. Jouw dienstverband start met 12 maanden.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? Aarzel dan niet en stuur jouw motivatiebrief en CV naar werken@oca.nl t.a.v. Angelique Lankreijer (HR-adviseur) Ook als je nog vragen hebt, kun je dit mailadres gebruiken.

Solliciteer direct

20151008 OCA_DSC2400

Vacature Ergotherapeut OCA Almere

OCA is een landelijke instelling met 17 locaties en is gespecialiseerd in het multidisciplinair behandelen van chronische pijn. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor Werkhervatting en Re-integratie.


Wij zoeken voor onze vestiging in Almere

Enthousiaste ergotherapeut die affiniteit heeft met gedragsverandering en chronische pijn. Als ergotherapeut breng je problemen van de cliënt(en) in kaart. Je behandelt en begeleidt samen met het multidisciplinaire team cliënten (WPN 3-4) met als doel het onderhouden en optimaliseren van de zelfstandigheid van de cliënten in woon- en leefsituaties. Als ergotherapeut voer je huisbezoek(en) en informeer je tijdens het MDO (multidisciplinair overleg) je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale multidisciplinaire behandelplan. Daarnaast werkzaamheden te willen verrichten in de eerste lijn.


Wij vragen

• Affiniteit met behandelingen van mensen met chronische pijn
• Commerciële / ondernemende instelling
• Verantwoordelijkheid in het bereiken van gezamenlijk resultaat en actieve afstemming met teamleden
• Goed relativeringsvermogen
• Inschrijving in het AGB register
• Inschrijving kwaliteitsregister paramedici
• Eigen vervoer


Wij bieden

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

Ben je geïnteresseerd? Dan zien we graag je motivatiebrief en CV tegemoet via tom.steenhagen@oca.nl. Mocht je aanvullende vragen hebben neem dan contact op met Tom Steenhagen via telefoonnummer 036-5458866.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

20151008 OCA_DSC2400

Vacature Fysiotherapeut OCA Alphen aan den Rijn

OCA Alphen aan den Rijn zoekt per direct een enthousiaste fysiotherapeut(e) om het team te versterken. Het gaat om een functie van 32 uur per week.

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.

Naast OCA bieden wij eerstelijns fysiotherapie aan onder de naam Global Fysio. Indien nodig kan je hier ook ingezet worden.


Wij zoeken

Een enthousiaste (psychosomatische) fysiotherapeut voor minimaal 32 uur per week. Je behandelt en begeleidt cliënten met chronische pijn en of andere onbegrepen klachten. Samen met het interdisciplinaire team ga je actief aan de slag om deze cliënten de weg te wijzen naar een gezonde toekomst waarin meedoen in de samenleving, eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement centraal staan. Tijdens het IDO (integraal disciplinair overleg) informeer je het team je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale interdisciplinaire behandelplan.


Wij vragen

• Afgeronde opleiding Fysiotherapie (master psychosomatische fysiotherapie pré);
• BIG en KNGF geregistreerd;
• In het bezit van een AGB code;
• Ervaring in de revalidatiezorg;
• Affiniteit met chronische pijn;
• Affiniteit met de nieuwste technische ontwikkeling op het gebied van zorg;
• Enthousiasme voor het werken in een teamverband.


Wij bieden

Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. Daarnaast zijn we flexibel in werktijden en zijn wij eventueel bereid om te investeren in jouw opleiding tot psychosomatische fysiotherapeut. Verder investeert OCA in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in deze functie? Dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet. Sollicitaties kunnen gericht worden aan Roy van den Berg via roy.vandenberg@oca.nl. Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.oca.nl of www.globalfysio.nl.

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.oca.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

quote-meisje-zijkant

Vacature Psycholoog locatie Amersfoort

OCA-klinieken voor revalidatie bij chronische pijn en arbeidsrevalidatie
Locatie: Amersfoort
Uren: 16 – 24 uur per week
In overleg kan je op ZZP-basis of in loondienst werken.


Wij zoeken

Per februari of maart 2022 een enthousiaste, zelfstandige en leergierige psycholoog die goed kan werken in multidisciplinair verband. Je denkt in mogelijkheden en vind het prettig om nieuwe behandelinzichten bij te houden en in te zetten. Dit met als doel om onze cliënten optimaal te begeleiden naar een gezonder en actiever bestaan.


Waarom OCA?

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-) educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.


Opleiding en vereisten

• Nip geregistreerd Psycholoog
• Aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van somatiek en psyche.
• Ervaring met cognitieve gedragstherapie
• Ervaring met EMDR en ACT zijn een pré.
• Je wilt meedenken over de inhoud van behandelprogramma’s en wil je verder ontwikkelen in het werken met onze doelgroep.
• Je herkent je in onze kernwaarden: verbinden, vernieuwen en verbeteren.


Wij bieden

Een veelzijdige aanstelling binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt om cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Je verzorgt intakegesprekken, diagnostiek en individuele behandeling, welke bestaat uit o.a. psycho-educatie en cognitieve therapie. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.


Interesse?

Stuur jouw CV + (specifieke) en motivatiebrief naar ben.vreman@oca.nl
Ook als je vragen hebt, kun je mailen naar dit mailadres.

OCA Amersfoort
Disselplein 4
3829 MD Amersfoort

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

quote-inbehandeling

OCA Amersfoort zoekt een – enthousiaste fysiotherapeut – om ons team te versterken.
Het gaat om een functie van 16-32 uur per week.

OCA Amersfoort is een zelfstandig revalidatiecentrum dat is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met lichamelijke en psychische klachten. Daarnaast hebben we een eerstelijns fysiotherapie- en ergotherapie afdeling. We zien veel cliënten met chronische pijnklachten die in de 1e lijns zorg onvoldoende resultaat hebben gehaald. Mensen ervaren door deze klachten allerlei beperkingen in hun dagelijks leven, waardoor zij zowel minder goed functioneren in hun sociale omgeving als in hun werk. Ons team van revalidatiearts, fysiotherapeuten, psychologen, ergotherapeuten en bedrijfsfysiotherapeuten hebben een programma ontwikkeld om deze doelgroep weer optimaal te laten functioneren in het dagelijks leven.
Naast de revalidatietrajecten bieden we werkhervatting & re-integratie trajecten aan en zijn we zorgprovider van grote organisaties waaronder de politie en Albert Heijn.


Wij zoeken

Een enthousiaste (psychosomatische) fysiotherapeut. Je behandelt en begeleidt cliënten met chronische pijn en of andere onbegrepen klachten. Samen met het multidisciplinaire team ga je actief aan de slag om deze cliënten de weg te wijzen naar een gezonde toekomst waarin meedoen in de samenleving, eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement centraal staan.
Tijdens het MDO (multidisciplinair overleg) informeer je het team je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale multidisciplinaire behandelplan.
Daarnaast behandel je cliënten in de eerste lijn, vaak in combinatie met ergotherapie, die wel complexe problemen hebben maar (nog) geen indicatie hebben voor revalidatie.


Waarom OCA?

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-) educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.


Functie-eisen

• Afgeronde opleiding Fysiotherapie (master psychosomatische fysiotherapie pré)
• BIG en CKR geregistreerd
• In het bezit van een AGB code
• Ervaring in de revalidatiezorg
• Affiniteit met chronische pijn
• Affiniteit met de nieuwste technische ontwikkeling op het gebied van zorg
• Enthousiasme voor het werken in een teamverband


Wat je mag verwachten

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

We zoeken een nieuwe collega per april/mei/juni 2022. We zien je motivatie en CV graag tegemoet.

Sollicitaties kunnen gericht worden aan: ben.vreman@oca.nl.
Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.oca.nl.

OCA Amersfoort, Disselplein 4, 3829 MD Hooglanderveen, 033-2011141

Solliciteer direct

20151008 OCA_DSC2400

Vacature Fysiotherapeut OCA Den Haag

OCA-klinieken voor revalidatie bij chronische pijn en arbeidsrevalidatie
Locatie: OCA Den Haag
Uren: 32-40 uur per week


Wij zoeken

per direct een enthousiaste (psychosomatische) fysiotherapeut voor 32 tot 40 uur per week. Je behandelt en begeleidt cliënten met chronische pijn en of andere onbegrepen klachten. Samen met het interdisciplinaire team ga je actief aan de slag om deze cliënten de weg te wijzen naar een gezonde toekomst waarin meedoen in de samenleving, eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement centraal staan. Tijdens het IDO (integraal disciplinair overleg) informeer je het team je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale interdisciplinaire behandelplan.


Waarom OCA?

• OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten.
• De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord.
• Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan.
• Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.
• OCA Den Haag groeit hard en daarom zijn we op zoek naar fysiotherapeuten die bij OCA aan de slag willen gaan.


Opleiding en vereisten

• Afgeronde opleiding Fysiotherapie (master psychosomatische fysiotherapie pré);
• BIG en KNGF geregistreerd;
• In het bezit van een AGB code;
• Ervaring in de revalidatiezorg met affiniteit met chronische pijn;
• Affiniteit met de nieuwste technische ontwikkeling op het gebied van zorg;
• Enthousiasme voor het werken in een teamverband;
• Aantoonbare affiniteit met verbeterprocessen en zorgcoördinatie


Wij bieden

Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is, in combinatie met niet-cliënt gebonden, coördinerende taken. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.


Interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken jij jezelf in deze functie? Dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet. Sollicitaties kunnen gericht worden Huib Brouwer de Koning, via het volgende email adres: huib.brouwer@oca.nl. Ook als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Huib via tel. 06-11000695

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.oca.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

20151008 OCA_DSC2400

Vacature Ergotherapeut

OCA-klinieken voor revalidatie bij chronische pijn en arbeidsrevalidatie
Locatie: Eindhoven
Uren: in overleg


Wij zoeken

Per direct een enthousiaste ergotherapeut die affiniteit heeft met gedragsverandering en chronische pijn. Als ergotherapeut breng je problemen van de cliënt(en) in kaart. Je behandelt en begeleidt samen met het multidisciplinaire team cliënten(WPN 3-4) met als doel het onderhouden en optimaliseren van de zelfstandigheid van de cliënten in woon- en leefsituaties. Als ergotherapeut voer je huisbezoek(en) en informeer je tijdens het MDO (multidisciplinair overleg) je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale multidisciplinaire behandelplan.


Waarom OCA?

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-) educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.


Opleiding en vereisten

• Gediplomeerd ergotherapeut
• Minimaal 2 jaren ervaring als ergotherapeut, bij voorkeur in een revalidatiesetting;
• Aantoonbare kennis en ervaring met behandelingen van mensen met chronische pijn;
• Verantwoordelijkheid in het bereiken van gezamenlijk resultaat en actieve afstemming met teamleden;
• Goed relativeringsvermogen;
• Inschrijving in het AGB register;
• Inschrijving kwaliteitsregister paramedici;


Wij bieden

Een veelzijdige aanstelling binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt om cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Je verzorgt intakegesprekken, diagnostiek en individuele behandeling, welke bestaat uit o.a. psycho-educatie en cognitieve therapie. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.


Interesse?

Stuur jouw CV + (specifieke) en motivatiebrief naar de teamcoach Robert Mellink, via robert.mellink@oca.nl. Voor vragen kun je terecht bij Robert via tel: 040- 7116080 of via de mail.

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.oca.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

quote-meisje-zijkant

Vacature Psycholoog

OCA-klinieken voor revalidatie bij chronische pijn en arbeidsrevalidatie
Locatie: Eindhoven
Uren: minimaal 12 uur per week


Wij zoeken

Een enthousiaste, zelfstandige en leergierige psycholoog die goed kan werken in multidisciplinair verband. Je denkt in mogelijkheden en vind het prettig om nieuwe behandelinzichten bij te houden en in te zetten. Dit met als doel om onze cliënten optimaal te begeleiden naar een gezonder en actiever bestaan.


Waarom OCA?

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-) educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.


Opleiding en vereisten

• Nip geregistreerd Psycholoog
• Aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van somatiek en psyche.
• Ervaring met cognitieve gedragstherapie
• Ervaring met EMDR en ACT zijn een pré.
• Je wilt meedenken over de inhoud van behandelprogramma’s en wil je verder ontwikkelen in het werken met onze doelgroep.
• Je herkent je in onze kernwaarden: verbinden, vernieuwen en verbeteren.
• Inschrijving in het AGB register


Wij bieden

Een veelzijdige aanstelling binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt om cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Je verzorgt intakegesprekken, diagnostiek en individuele behandeling, welke bestaat uit o.a. psycho-educatie en cognitieve therapie. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.


Interesse?

Stuur jouw CV + (specifieke) en motivatiebrief naar Robert Mellink manager OCA Eindhoven, via robert.mellink@oca.nl. Voor vragen kun je terecht bij Robert via tel: 06-52428859 / 040- 7116080 of via de mail.

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op www.oca.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

quote-vrouw-groep

Vacature Psycholoog locatie Utrecht

OCA-klinieken voor revalidatie bij chronische pijn en arbeidsrevalidatie
Locatie: Utrecht
Uren: 8 tot 16 uur per week
Op basis van ZZP

Wij zoeken
Per 1 januari 2022 een enthousiaste, zelfstandige en leergierige psycholoog die goed kan werken in multidisciplinair verband. Je denkt in mogelijkheden en vind het prettig om nieuwe behandelinzichten bij te houden en in te zetten. Dit met als doel om onze cliënten optimaal te begeleiden naar een gezonder en actiever bestaan.


Waarom OCA?

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-) educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie.


Opleiding en vereisten

• Nip geregistreerd Psycholoog
• Aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van somatiek en psyche.
• Ervaring met cognitieve gedragstherapie
• Ervaring met EMDR en ACT zijn een pré.
• Je wilt meedenken over de inhoud van behandelprogramma’s en wil je verder ontwikkelen in het werken met onze doelgroep.
• Je herkent je in onze kernwaarden: verbinden, vernieuwen en verbeteren.


Wij bieden

Een veelzijdige aanstelling binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt om cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Je verzorgt intakegesprekken, diagnostiek en individuele behandeling, welke bestaat uit o.a. psycho-educatie en cognitieve therapie. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.


Interesse?

Stuur jouw CV + (specifieke) en motivatiebrief t.a.v. Michel Vermeulen aan
michel@oca-utrecht.nl

Ook als je vragen hebt, kun je mailen naar dit mailadres.

OCA Utrecht
Jan Cornelisz Maylaan 6
3526 GV Utrecht
Tel: 030-3078737

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

quote-meisje-zijkant

Vacature GZ-Pscholoog locatie Venlo

OCA-klinieken voor revalidatie bij chronische pijn en arbeidsrevalidatie
Locatie: Venlo
Uren: 24 tot 32 uur per week


Wij zoeken

Een enthousiaste, zelfstandige en leergierige GZ-Pscholoog, voor 24 tot 32 uur per week, die het leuk en interessant vind om onderdeel uit te maken van een multidisciplinair medisch specialistisch team waarin interdisciplinair gewerkt wordt vanuit het bio-psycho-sociale model met extra aandacht voor zingeving. Een biopsychosociale benadering houdt dus rekening met de complexe, vaak circulaire interacties tussen het lichaam en het brein en de hiermee verbonden psychologische processen. Het biopsychosociaal perspectief vergroot de kans op diagnostische vroeg-detectie, met adequate doorverwijzing voor meer specialistische diagnostiek en ‘maatwerk’ therapie, toegesneden op de individuele noden van de patiënt.
Je maakt deel uit van het behandelteam waarbij je behandelingen uitvoert vanuit het kader van de CGT, ACT, Schematherapie, mentalisation based therapie MBT en EMDR. Je wordt ook traject-coördinator/ regiebehandelaar waarbij je verantwoordelijk bent voor het behandelproces van meerdere patiënten.
Indien je hiervoor belangstelling hebt en ook meer gerichte ervaring, dan kun je betrokken worden bij innovaties binnen het behandelcentrum en kun je een actieve rol krijgen in toekomstige onderzoekslijnen en het verzorgen van kennisoverdracht via presentaties en opleidingen.


Waarom OCA?

OCA is een instelling voor medisch specialistische zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn en vermoeidheid. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan onder andere uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie/ACT.
Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en
re-integratie.


Functie-eisen

• Je hebt een registratie als GZ-psycholoog of klinisch psycholoog;
• Je hebt ervaring of affiniteit met cliënten met chronische pijn en/of vermoeidheid;
• Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en bent een teamplayer;
• Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.


Wij bieden

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie en een enthousiast team waarin je de kans krijgt om binnen een multidisciplinaire setting cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. Salariëring is afhankelijk van ervaring en leeftijd.


Interesse?

Voldoe je aan de gestelde eisen en ben jij een dynamisch persoon die graag initiatief neemt? Sta jij stevig in je schoenen en ben je ambitieus? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren!
Je kunt jouw sollicitatie per mail richten aan Mariëlle Trienes (marielle@funqtio.nl).

Solliciteer direct

Staat jouw baan hier niet bij?

Stuur ons een open sollicitatie

Uw eerste afspraak

Wilt u weten of u geschikt bent voor een Werk en Reintegratie traject?

Vul het formulier in