Ik voel me begrepen

Iedereen verdient

zijn beste zelf

null

Mensen

OCA heeft hart voor elke cliënt. Want ieder mens is bijzonder, en heeft zijn eigen unieke kwaliteiten. Deze kwaliteiten vormen de uitgangspunten voor de persoonlijke begeleiding die OCA biedt.

Ontwikkeling

Met OCA ontdekt de cliënt de beste versie van zichzelf. Het is een reis naar wie hij/zij is en wat hij wil bereiken. Wij zorgen ervoor dat hij alle middelen in handen krijgt om dat doel – op eigen kracht – te bereiken.

Leven

Dankzij OCA krijgen mensen weer grip op hun leven. En daarmee krijgen ze de kans om meer uit het leven te halen en weer te kunnen genieten.

Wilt u een cliënt aanmelden?

Vul het aanmeldformulier in

Aanmelden

Missie

OCA brengt u naar de beste versie van uzelf

Visie

OCA zoekt actief naar wegen om cliënten nóg beter de weg te wijzen naar een gezonde toekomst. We gaan hierbij uit van de mogelijkheden, niet van de beperkingen. Verandering en activiteit staan voorop. En hoe complex de problematiek ook is, met onze heldere, resultaatgerichte aanpak begeleiden we cliënten naar een toekomst waarin meedoen in de samenleving, eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement centraal staan.

Werkwijze

We bieden onze begeleiding niet alleen op de OCA-locaties, maar ook thuis, buiten, op de werkplek en online. Doordat onze cliënten 24/7 aan hun gezondheid werken –volgens de nieuwste inzichten en met de meest innovatieve technologieën – vergroten zij hun zelfredzaamheid. Niet alleen voor de korte termijn, vooral voor de toekomst.

Uitgangspunten

De zorg verandert en OCA loopt daarbij graag voorop. Kostenbewustzijn is een belangrijk uitgangspunt bij ons werk: zuinig als het kan, royaal als het moet. Minstens zo belangrijk vinden we onze wetenschappelijk onderbouwde deskundigheid, onze empatische teamaanpak en de meetbare resultaten die we halen. Want ook die leveren gezondheidswinst op!

Ik kan de pijn

veel beter verdragen

“Hoe vaak we een uitje met de kinderen moesten afzeggen vanwege mijn rugpijn? Geen idee, maar de jongste had op haar achtste nog nooit een dierentuin gezien. Vorige week gingen we eindelijk naar Artis. Ik genoot zó van haar blijdschap dat ik mijn pijn veel beter kon verdragen!”

Wij scoren landelijk een 8,8.

Cliënttevredenheid

We bieden onze begeleiding niet alleen op de OCA-locaties, maar ook thuis, buiten, op de werkplek en online. Door onze cliënten 24/7 volgens de nieuwste inzichten en innovatieve technologieën te stimuleren tot zelfredzaamheid, kunnen zij hun individuele gezondheidsdoel – bijvoorbeeld een actief en werkzaam leven – bereiken. Cliënten waarderen onze inzet met een 8,8.

Goed om te weten

In veel gevallen vergoedt de zorgverzekering de behandelingen van OCA.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties