Ik voel me begrepen

OCA gaat uit van mogelijkheden

niet van beperkingen

Vooruit kijken

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? OCA leidt u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Ontdekken

Samen zoeken we het avontuur op, wijken af van bestaande paden en ontdekken dat u veel verder kunt komen dan u dacht. Het is een spannende tocht, waarbij we op zoek gaan naar uw kracht en mogelijkheden.

Doorzetten

Vaak is het doorzetten geblazen. Maar u mag ook toegeven dat het soms even niet gaat. En dat u rust nodig heeft om weer energie op te doen – voor de volgende, spannende stap.

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

Onze Missie

OCA brengt u naar de beste versie van uzelf

Visie

OCA zoekt actief naar wegen om cliënten nóg beter de weg te wijzen naar een gezonde toekomst. We gaan hierbij uit van de mogelijkheden, niet van de beperkingen. Verandering en activiteit staan voorop. En hoe complex de problematiek ook is, met onze heldere, resultaatgerichte aanpak begeleiden we cliënten naar een toekomst waarin meedoen in de samenleving, eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement centraal staan.

Werkwijze

We bieden onze begeleiding niet alleen op de OCA-locaties, maar ook thuis, buiten, op de werkplek en online. Doordat onze cliënten 24/7 aan hun gezondheid werken –volgens de nieuwste inzichten en met de meest innovatieve technologieën – vergroten zij hun zelfredzaamheid. Niet alleen voor de korte termijn, vooral voor de toekomst.

Uitgangspunten

De zorg verandert en OCA loopt daarbij graag voorop. Kostenbewustzijn is een belangrijk uitgangspunt bij ons werk: zuinig als het kan, royaal als het nodig is. Minstens zo belangrijk vinden we onze wetenschappelijk onderbouwde deskundigheid, onze empathische teamaanpak en de meetbare resultaten die we halen.

U vindt ons op meerdere locaties door heel Nederland

Bekijk al onze locaties

Samenwerkende Partners

OCA werkt samen