Nieuws

Wij houden u op de hoogte

OCA Eindhoven Interactieve lezing – Nieuwe inzichten & behandelmethoden bij chronische pijn

OCA Eindhoven Interactieve lezing – Nieuwe inzichten & behandelmethoden bij chronische pijn

Opening nieuwe locatie OCA Amsterdam

Beste relatie, Via deze weg nodigen wij u graag uit om de opening van onze nieuwe behandellocatie in Amsterdam bij te wonen. We openen om 16.30 uur de deuren en starten rond 17:00 uur met het officiële gedeelte. Aansluitend bieden wij een hapje en een drankje aan en kunt u o.a. kennismaken met het behandelteam, collega’s van het naastgelegen OCA Hoofdkantoor en uiteraard onze locatie zelf. … Read More

Geaccrediteerde lezing voor bedrijfsartsen, huisartsen en medisch specialisten(3 punten)

Interactieve lezing “Nieuwe inzichten & behandelmethoden bij chronische pijn”. U bent van harte welkom in onze behandelcentra door heel Nederland.

Lezing Fibromyalgie

Speciale lezing over en voor mensen met Fibromyalgie en andere belangstellenden zoals partners, familieleden, vrienden en (bedrijfs)artsen. Er wordt uitleg gegeven over de inbreng van de verschillende disciplines (fysiotherapeut, psycholoog en ergotherapeut) en de inhoud van het 12 wekelijks traject.

OCA Symposium ‘Vermoeidheid bij kanker’

OCA nodigt u graag uit voor het symposium op 28 mei waarin we de zin en het nut van oncologische revalidatie bespreken, belicht vanuit het psychische en fysieke aspect en in relatie tot terugkeer naar arbeid. We bieden een inspirerend avondvullend programma en u gaat naar huis met concrete tips en handvatten hoe om te gaan met de gevolgen van kanker in de praktijk.