Nieuws

Wij houden u op de hoogte

Voorlichtingsavond Chronische pijn

Interactieve lezing “Nieuwe inzichten & behandelmethoden bij chronische pijn”. U bent van harte welkom in onze behandelcentra door heel Nederland.

Opening nieuwe locatie OCA Amsterdam

Beste relatie, Via deze weg nodigen wij u graag uit om de opening van onze nieuwe behandellocatie in Amsterdam bij te wonen. We openen om 16.30 uur de deuren en starten rond 17:00 uur met het officiële gedeelte. Aansluitend bieden wij een hapje en een drankje aan en kunt u o.a. kennismaken met het behandelteam, collega’s van het naastgelegen OCA Hoofdkantoor en uiteraard onze locatie zelf. … Read More

Borstkankersymposium

OCA is op 6 oktober 2018 aanwezig bij de vierde editie van het Borstkankersymposium op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Het symposium ‘Van patiënten voor patiënten’ staat in het teken van ‘Gehoord worden’. Gehoord worden als patiënt, als partner, als moeder, als vader, als werknemer. Daarnaast dit jaar extra aandacht voor de gevolgen van borstkanker op het gezin. Kanker heb je … Read More

Geaccrediteerde lezing voor bedrijfsartsen, huisartsen en medisch specialisten(3 punten)

Interactieve lezing “Nieuwe inzichten & behandelmethoden bij chronische pijn”. U bent van harte welkom in onze behandelcentra door heel Nederland.

Lezing Fibromyalgie

Speciale lezing over en voor mensen met Fibromyalgie en andere belangstellenden zoals partners, familieleden, vrienden en (bedrijfs)artsen. Er wordt uitleg gegeven over de inbreng van de verschillende disciplines (fysiotherapeut, psycholoog en ergotherapeut) en de inhoud van het 12 wekelijks traject.