Welkom bij OCA Den Haag

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

‘Het behandelteam van OCA Haaglanden is heel erg professioneel. Alle medewerkers hebben mij fantastisch geholpen met nuttige tips en een prettige behandeling!’

OCA Den Haag

Bij OCA Den Haag staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Den Haag

Noord West Buitensingel 19 a
2518 PA Den Haag
Tel: 070-3456756
denhaag@oca.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:30
Dinsdag 08:00 tot 17:30
Woensdag 08:00 tot 21:00
Donderdag 08:00 tot 17:30
Vrijdag 08:00 tot 17:30

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

null

Melissa Groenewegen

Als ik niet aan het werk ben ga ik het liefst naar festivals. Daarnaast hou ik van muziek maken en ga ik graag op wintersport. Zullen we samen úw hobby's weer oppakken?

null

Lieke Glasbergen

Het is mijn doel om mensen hun verkregen inzichten laten vertalen naar hun dagelijkse leven.
BIG-nummer: 09908663104

null

Michael Kuster - van Druten

Ik wil u de tools en kennis aanbieden om uw zelfredzaamheid te optimaliseren.
BIG-nummer: 39919521404

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA den Haag

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA den Haag leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlOCA Haaglanden is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA den Haag wordt vergoed?

Jan_Hein_Martens

Jan Hein Martens

Revalidatiearts
BIG-nummer: 59039096701

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties