Coronavirus/COVID-19 – Informatie voor onze cliënten en nieuwe cliënten

Geachte heer en mevrouw,

In deze bijzondere tijd van het Coronavirus informeren wij u graag over hoe wij hier mee omgaan. Wij willen u op geen enkele manier in gevaar brengen en hebben daarom besloten om vanaf 16 maart elk fysiek contact met u te vermijden tot 6 april.

Huidige cliënten

Uw trainingsprogramma, educatiesessies en coaching gaan daarom in het centrum zelf niet door. Wel kunnen wij per telefoon of Google Hangouts contact met u hebben. Ook vinden we het belangrijk te weten waar u behoefte aan heeft en of u misschien toch onderdelen uit uw programma zou willen continueren. Wij nemen contact met u op om dit te bespreken.
Als u al aan het einde van uw programma bent, adviseren wij u om het laatste stukje met uw behandelteam af te maken, maar dan per telefoon of Google Hangouts. Als dit geen optie is, dan maken we met u alvast een afspraak na 6 april.

Nieuwe cliënten

Bent u nog niet bij ons onder behandeling, maar wilt u wel een afspraak maken of wilt u meer informatie? U kunt ons altijd bellen, want we zijn gewoon bereikbaar.
Telefonisch kunnen wij u informeren over onze mogelijkheden en u goed uitleggen wat wij voor u zouden kunnen betekenen. De fysieke afspraak vindt dan na 6 april plaats.

Hopelijk heeft u zo voldoende informatie. Bel en mail ons gerust. Wij staan u graag te woord.

Wij wensen u veel sterkte in deze bijzondere tijd. Pas goed op uzelf en op alle mensen in uw omgeving!