Welkom bij OCA Almere

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

‘Er wordt goed geluisterd naar de klachten. Het behandelteam heeft mij met veel enthousiasme en kundigheid voldoende handvatten gegeven om in het dagelijkse leven met mijn klachten om te gaan.’

OCA Almere

Bij OCA Almere staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Almere

Louis Armstrongweg 86
1311 RL Almere
Tel: 036-5458866
almere@oca.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:00
Dinsdag 08:30 tot 17:00
Woensdag 08:30 tot 17:00
Donderdag 08:30 tot 18:00
Vrijdag 08:00 tot 17:00

Een mooie nieuwe ontwikkeling voor OCA Almere:

Binnenkort gaat OCA Almere een intensieve samenwerking aan met de TopzorgGroep een netwerk van multidisciplinaire praktijken in Nederland.

De TopzorgGroep werkt nauw samen met Stichting Revalidatiegeneeskunde Nederland voor wat betreft producten als

  • Medisch Specialistische Revalidatiegeneeskunde o.l.v. de revalidatiearts,
  • Hartrevalidatie o.l.v. de cardioloog,
  • Longrevalidatie o.l.v. de longarts
  • Specialistische GGZ o.l.v. de psychiater, klinisch psycholoog of psychotherapeut

Verder zijn ze actief op gebied van lifestyle, UWV/WMO re-integratie, letselschade en bedrijfszorg/arbeidsrevalidatie trajecten.

De TopzorgGroep levert multidisciplinaire paramedische zorg zoals (alle mogelijke specialisaties binnen de) fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, diëtetiek, maatschappelijk werk en psychologie in een toenemend aantal locaties in Nederland.

De Topzorggroep beschikt over een forse backoffice ter ondersteuning van de zorgprofessionals en praktijken en is geauditeerd en aangesloten bij het kwaliteitscertificaat ‘Stichting Keurmerk Fysiotherapie’. Daarnaast zijn ze voor al hun producten multi-site gecertificeerd door middels van het HKZ kwaliteitscertificaat.

Zie ook: www.topzorggroep.nl en www.srnrevalidatie.nl

De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van zowel de TopzorgGroep als OCA Almere. Hiermee verstevigen wij samen de kwaliteit, de (kosten-) effectiviteit en duurzaamheid van onze zorgverlening en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënten in Nederland.

Wij zien uit naar de samenwerking!

Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor vragen of opmerkingen over de samenwerking.

Guus Hermans, namens OCA Almere

E: Guus Hermans: guus.hermans@oca.nl 

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

null

Arjen Sernee

Ik zet mij graag voor 100% in om resultaten te bereiken.

Fred_van_der_Meer

Fred van der Meer

Revalidatiearts
BIG-nummer: 19043843601

null

Guus Hermans

Het is niet genoeg te weten men moet ook toepassen. Hoe dat kan, wil ik graag met u bekijken.
BIG-nummer: 69033842704

null

Tom Steenhagen

Door te werken in een multidisciplinair team kunnen we nog meer betekenen voor cliënten met chronische klachten.
BIG-nummer: 9917336404

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Almere

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Almere leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlOCA Almere is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Almere wordt vergoed?

null

Martijn du Pre

Met een professioneel team cliëntgericht, creatief en doortastend een revalidatiebehandeling geven is mooi en dankbaar werk.

null

Floor Steneker

Fysiotherapeut
BIG-nummer: 39928922904

null

Laura Gelaudie

Psycholoog
BIG-nummer: 59920447204

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties