Welkom bij OCA Tilburg

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

‘Als ik aan OCA Tilburg denk, dan komen de volgende woorden in mij op: kundig, zorgzaam, persoonlijk, vriendelijk, motiverend, aandacht, vertrouwen, begeleiding op maat, korte lijntjes, meerdere disciplines en geen wachttijd!’

OCA Tilburg

Bij OCA Tilburg staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Tilburg

Stuivesantplein 2
5021 GW Tilburg
Tel: 013-5358701
tilburg@oca.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 21:00
Dinsdag 08:00 tot 21:00
Woensdag 08:00 tot 20:00
Donderdag 08:00 tot 21:00
Vrijdag 08:00 tot 18:00

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

null

Anja Kuppens

Ik vind het belangrijk om OCA goed op de kaart te zetten bij onder andere bedrijven en medische instellingen.
BIG-nummer: 9034260004

null

Stefano Secci

Ik wil bijdragen aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met aanhoudende fysieke en/of mentale problemen.
BIG-nummer: 19062948004

null

Syrith

null

Krijn Zwierink

U de touwtjes weer in handen geven, zodat u zelf de verantwoordelijkheid neemt voor het omgaan met uw klachten. Dat is waar ik voor sta!
BIG-nummer: 59048523904

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Tilburg

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Tilburg leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlOCA Tilburg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Tilburg wordt vergoed?

null

Victor Voerman

Revalidatiearts
BIG-nummer: 99040868201

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties