Welkom bij OCA Nijmegen

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

‘De behandelaars zijn erg behulpzaam! De behandelaars communiceren op een prettige manier, hierdoor voelde ik mij veilig en serieus genomen en durfde ik alles te bespreken, vragen en benoemen.’

OCA Nijmegen

Bij OCA Nijmegen staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Nijmegen

Thermionpark 4,
6663 MM Lent
Tel: 085-8221160
nijmegen@oca.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 tot 17:00
Dinsdag: 08:30 tot 17:00
Woensdag: 08:00 tot 17:00
Donderdag: 08:30 tot 17:00
Vrijdag: 08:00 tot 17:00

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

Thijs Bertisen

De uitdaging is om samen met u en het team een behandelplan te ontwikkelen dat is afgestemd op uw specifieke hulpvraag en zo een optimaal resultaat te bereiken.
BIG-nummer: 2906047304

null

Brigitte Visser

Van mogelijkheden naar maximaal resultaat.
BIG-nummer: 79053248504

null

Caroline Matser

Het mooiste van mijn werk is het verzorgen van maatwerk: iedere persoon is uniek en dus zijn of haar programma ook.
BIG-nummer: 49041811204

Jan-Paul_van_den_Berg

Jan-Paul van den Berg

Revalidatiearts
BIG-nummer: 19019908401

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Nijmegen

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Nijmegen leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlOCA Nijmegen is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Nijmegen wordt vergoed?

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties