Welkom bij OCA Nijmegen

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

OCA Nijmegen

Bij OCA Nijmegen staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Nijmegen

Thermionpark 5,
6663 MM Lent
Tel: 085-8221160
nijmegen@oca.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 tot 17:00
Dinsdag: 08:30 tot 17:00
Woensdag: 08:00 tot 17:00
Donderdag: 08:30 tot 17:00
Vrijdag: 08:00 tot 17:00

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

Thijs Bertisen

De uitdaging is om samen met u en het team een behandelplan te ontwikkelen dat is afgestemd op uw specifieke hulpvraag en zo een optimaal resultaat te bereiken.
BIG-nummer: 2906047304

null

Brigitte Visser

Van mogelijkheden naar maximaal resultaat.
BIG-nummer: 79053248504

null

Joris Heusinkveld

Om nieuwe dingen in je leven toe te laten zul je eerst oude dingen los moeten laten.
BIG-nummer: 69914114504

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Nijmegen

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Nijmegen leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Nijmegen wordt vergoed?

null

Annemieke Leijendekker

Je hoeft niet geweldig te zijn om te starten; je moet wel starten om geweldig te worden.
BIG-nummer: 49052643904

null

Caroline Matser

Het mooiste van mijn werk is het verzorgen van maatwerk: iedere persoon is uniek en dus zijn of haar programma ook.
BIG-nummer: 49041811204

null

Roland Vedder

Vooruitgang gaat niet om snelheid maar om richting.

null

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties