Welkom bij OCA Nieuwegein

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

Ik werd serieus genomen, eindelijk werd er verder gekeken dan enkel de pijnklacht. Er werd goed ingespeeld op mijn persoonlijke mening en er werd meegedacht hoe de behandeling voor mij zo leuk mogelijk gemaakt kon worden.

OCA Nieuwegein

Bij OCA Nieuwegein staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Nieuwegein

Lierseschans 10
3432 ET Nieuwegein
Tel: 030-6081042
nieuwegein@oca.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:30
Dinsdag 08:30 tot 17:30
Woensdag 08:30 tot 17:30
Donderdag 08:30 tot 17:30
Vrijdag 08:30 tot 17:30

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

Fred_van_der_Meer

Fred van der Meer

Revalidatiearts
BIG-nummer: 19043843601

null

René Baltus

Ik wil mensen optimaal leren te functioneren binnen hun fysieke beperkingen en mogelijkheden.
BIG-nummer: 49052548704

Nieuwegein_Daniel

Daniël Elsendoorn

BIG-nummer: 49914442904

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Nieuwegein

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Nieuwegein leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlOCA Nieuwegein is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Nieuwegein wordt vergoed?

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op 26 locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties