Welkom bij OCA Amersfoort

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

OCA Amersfoort

Bij OCA Amersfoort staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Amersfoort

Disselplein 4
3829 MD Amersfoort
Tel: 033 – 2011141
Mob: 06 – 24456989
amersfoort@oca.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:30 en 18:00 tot 20:00
Dinsdag gesloten
Woensdag 08:30 tot 17:30 en 18:00 tot 20:00
Donderdag gesloten
Vrijdag 08:30 tot 17:30 en 18:00 tot 20:00

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

null

Ben Vreman

null

Patricia Skene

Ik begeleid u graag in uw eigen werk- of privéomgeving.

null

Christina Baal

null

Esther Slangen

OCA is één grote uitdaging voor mij.

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Amersfoort

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Amersfoort leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Amersfoort wordt vergoed?

null

null

Jessica Schnieders

null

Marga Nijhuis

Ik wil mensen begeleiden naar meer beweging om hun eigen leven op te pakken zodat zij weer zelf regie hebben.

null

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties