Ik wil vooruit kijken

Wij zoeken specialisten

voor onze locaties

Werken bij OCA

Wil jij je cliënten steeds de meest vooruitstrevende begeleiding bieden die voorhanden is? Wellicht kun je op een van onze OCA-locaties aan de slag. Wij zijn regelmatig op zoek naar revalidatieartsen, psychologen (GZ), fysiotherapeuten, ergotherapeuten en bedrijfsfysiotherapeuten die vernieuwingen in hun vak omarmen. Ben je BIG-geregistreerd of sta je als ergotherapeut ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici? Hou deze vacaturepagina in de gaten of stuur een open sollicitatie naar info@oca.nl, dan nemen wij contact met je op.

portret-eveline

Medewerker Cliëntenservice

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn revalidatie. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie. OCA biedt deze programma’s aan vanuit 21 centra verspreid over Nederland.

Wij zoeken

Een enthousiaste medewerker voor de afdeling Cliëntenservice. Cliëntenservice is het kloppende hart binnen onze organisatie en verantwoordelijk voor de zorgadministratie van OCA. Als medewerker Cliëntenservice houd jij het zorgproces in de gaten, vanaf de aanmelding tot aan de facturatie. Je informeert en coacht de zorgverlenende teams op het gebied van registratie en administratie. Jij beantwoordt vragen per mail en telefoon vanuit onze centra en opdrachtgevers als deze problemen of vragen hebben. Daarmee ben je verantwoordelijk voor de zorgadministratie van OCA. Wij zijn binnen ons team ook altijd bezig met het optimaliseren van het proces en jij krijgt dan ook de ruimte om hierover mee te denken en ideeën aan te dragen.

Jij:

Jij bent een secuur type, je werkt nauwgezet, zorgvuldig en met volle aandacht. Het puzzelen met gegevens om fouten te achterhalen en herstellen lijkt je interessant. Je bent een duizendpoot met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn of haar werkzaamheden. Tevens kan je snel schakelen in je werkzaamheden.

Wij bieden:

 • Een functie van 32-40 uur per week ;
 • Een afwisselende functie in een dynamische organisatie;
 • Begeleiding vanuit de organisatie door ervaren collega’s die jou graag verder helpen;
 • Wij houden van korte lijnen en hebben een informele sfeer;
 • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Functie eisen:

 • Een opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond;
 • Bij voorkeur een zorg gerelateerde achtergrond (bijvoorbeeld afgeronde opleiding fysiotherapie, ergotherapie, gezondheidswetenschappen, etc.);
 • Affiniteit met zorg.

De taken bestaan onder andere uit:

 • Verwerking van gegevens o.a. offertes, data, doorlooptijden, mutaties;
 • Bevestigen van opdrachten en data aan betrokkenen;
 • Sluiten van afgeronde dossiers en zorgen voor overdracht aan de facturatie;
 • Het nalopen en versturen van (medische) rapportages;
 • Verrichten van overige administratieve werkzaamheden zoals bijvoorbeeld telefoon en post;
 • Onderhouden van contact met de professionals van OCA centra en opdrachtgevers.

 

Geïnteresseerd?

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan uiterlijk voor 20 april  2019 door je cv en motivatiebrief te sturen naar Yvonne.schellekens@oca.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Cliëntenservice 020-3121680, we beantwoorden je vragen graag.

Solliciteer direct

quote-meisje-zijkant

Functieprofiel Ergotherapeut

OCA is een landelijke instelling met meer dan 20 locaties en is gespecialiseerd in het multidisciplinair behandelen van chronische pijn. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor Werkhervatting en Re-integratie.


Wij zoeken

Enthousiaste ergotherapeut die affiniteit heeft met gedragsverandering en chronische pijn (zzp of dienstverband). Als ergotherapeut breng je problemen van de cliënt(en) in kaart. Je behandelt en begeleidt samen met het multidisciplinaire team cliënten(WPN 3-4) met als doel het onderhouden en optimaliseren van de zelfstandigheid van de cliënten in woon- en leefsituaties. Als ergotherapeut voer je huisbezoek(en) en informeer je tijdens het MDO (multidisciplinair overleg) je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale multidisciplinaire behandelplan.


Wij vragen

 • Commerciële / ondernemende instelling
 • Minimaal 2 jaren ervaring als ergotherapeut, bij voorkeur in een revalidatiesetting
 • Aantoonbare kennis en ervaring met behandelingen van mensen met chronische pijn
 • Verantwoordelijkheid in het bereiken van gezamenlijk resultaat en actieve afstemming met teamleden
 • Goed relativeringsvermogen
 • Inschrijving in het AGB register
 • Inschrijving kwaliteitsregister paramedici
 • Eigen vervoer

Wij bieden

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

Wij nodigen u van harte uit te reageren. Heeft u inhoudelijke vragen dan kunt u altijd contact met mijn collega Marieta Wolter. Voor overige vragen bel of mail met Yvonne Schellekens.

Yvonne.schellekens@oca.nl

Tel: 020 3121680
www.oca.nl

Soort dienstverband: Deeltijd, Freelance / ZZP

Solliciteer direct

portret-eveline

OCA zoekt GZ-Psychologen

Met affiniteit voor Somatiek en Psyche

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met chronische pijn en/of andere chronische gezondheidsklachten. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. De behandeling richt zich op het zelfredzame vermogen van de mens om zich aan te passen en regie te voeren met als doel het verbeteren van kwaliteit van leven en het weer kunnen participeren in de breedste zin van het woord. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken intensief samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie. OCA groeit hard en daarom zijn we op zoek naar GZ psychologen die bij OCA aan de slag willen gaan. 

Wij vragen

 • Een GZ psycholoog met aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van somatiek en psyche
 • Je geeft werkbegeleiding aan basispsychologen en begeleidt het zorgteam bij de omgang met cliënten.
 • Je bent een innovatieve behandelaar met visie op de zorg en wilt bijdragen aan de ontwikkeling van behandelprogramma’s.
 • Je herkent je in onze kernwaarden: persoonlijk, doelgericht en samenwerken.
 • Ervaring met EMDR is een pré.

Wij bieden:

Een prettige werkplek in een enthousiast en ambitieus team waarin wij voortdurend streven naar het optimaliseren van kwaliteit van de zorg en mee ‘bewegen’ met actuele ontwikkelingen in het zorglandschap. Wij werken in zelforganiserende teams waarbij we op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samenwerken en behandelen. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een jaarlijks individueel opleidingsbudget voor het volgen van opleidingen naar eigen keuze.

Ben je geïnteresseerd? 

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar t.a.v. Yvonne Schellekens

Solliciteer direct

quote-inbehandeling

Vacature Revalidatiearts M/V

OCA zoekt voor de regio Zuid/West Nederland (Rotterdam, Middelburg) een gedreven revalidatiearts, in loondienst of op zzp basis. Zowel part time als full time behoort tot de mogelijkheden.

Over OCA

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Revalidatiezorg met meer dan 20 centra verspreid over Nederland en heeft zich toegelegd  op het behandelen van mensen met chronische pijn in het houding- en bewegingsapparaat. De behandeling van deze complexe hulpvraag is wetenschappelijk onderbouwd en wordt door gespecialiseerde behandelteams uitgevoerd onder leiding van de revalidatie arts. Sinds november 2017 biedt OCA ook oncologische revalidatie.  

In OCA bruist een gretigheid naar vernieuwing en verbetering. We zijn constant op zoek de behandeling kwalitatief op een hoger niveau te brengen zodat de cliënt zo snel en prettig mogelijk een forse verbetering ervaart  in zijn/haar kwaliteit van leven.

Wij zoeken

Een enthousiaste en energieke revalidatie arts die affiniteit heeft met chronische pijn en die cliënt wil helpen tot gedragsverandering te komen. Je bent een echte teamspeler en je wilt graag vooraan lopen waar het gaat om zorgontwikkelingen.

Je komt te werken in verschillende dynamische teams van enthousiaste pijnprofessionals (fysiotherapeuten, psychologen en ergotherapeuten). Dit zijn hechte en deskundige teams die volledig op elkaar zijn ingespeeld in het begeleiden van personen met ernstige pijnklachten (WPN 3-4) naar een duurzaam en gezond bestaan.

Meer specifiek vragen wij een revalidatiearts die:

 • geregistreerd is of  binnen één jaar aan deze eis voldoet
 • affiniteit heeft met cliënten met chronische pijn
 • affiniteit heeft met oncologische revalidatie  
 • pro actief is, meedenkt, leiding kan nemen en communicatief  vaardig is
 • continu streeft naar kwaliteitsverbetering en professionalisering

Wat je mag verwachten

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie. Jij ziet face to face cliënten, coacht inhoudelijk het team en je bent medisch eindverantwoordelijke. Je bent lid van de medische staf en regelmatig zal je mening en visie gevraagd worden ten aanzien van programma-ontwikkeling en scholing van onze professionals. OCA vindt het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen. Als je interesse en de competenties hebt ten aanzien van innovatie, scholing, managementtaken en/of wetenschappelijk onderzoek, liggen bij OCA zeker mogelijkheden.

 

Indien je geïnteresseerd bent, neem gaarne contact op met:

 

Hermine van Schaik, directrice

Hermine.vanschaik@oca.nl

of

Yvonne Schellekens

020 3121680
yvonne.schellekens@oca.nl

Solliciteer direct

Staat jouw baan hier niet bij?

Stuur ons een open sollicitatie