Ik wil vooruit kijken

Wij zoeken specialisten

voor onze locaties

Werken bij OCA

Wil jij je cliënten steeds de meest vooruitstrevende begeleiding bieden die voorhanden is? Wellicht kun je op een van onze OCA-locaties aan de slag. Wij zijn regelmatig op zoek naar revalidatieartsen, psychologen (GZ), fysiotherapeuten, ergotherapeuten en bedrijfsfysiotherapeuten die vernieuwingen in hun vak omarmen. Ben je BIG-geregistreerd of sta je als ergotherapeut ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici? Hou deze vacaturepagina in de gaten of stuur een open sollicitatie naar info@oca.nl, dan nemen wij contact met je op.

portret-eveline

OCA zoekt GZ-Psychologen

Met affiniteit voor Somatiek en Psyche

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor werkhervatting en re-integratie. OCA groeit hard en daarom zijn we op zoek naar psychologen (met voorkeur GZ-psychologen).

Wij zoeken

Een enthousiaste, zelfstandige en leergierige (GZ-)psycholoog die goed kan werken in multidisciplinair verband. Daarnaast denk je in mogelijkheden en vind je het prettig om nieuwe behandelinzichten bij te houden en in te zetten om zo cliënten optimaal te begeleiden naar een gezonder en actiever bestaan.

Functie-eisen

 • Aantoonbare affiniteit en ervaring op het gebied van somatiek en psyche.
 • Ervaring met cognitieve gedragstherapie
 • Ervaring met EMDR en ACT zijn een pré.
 • Inschrijving in het AGB-register.
 • NIP geregistreerd

Wij bieden:

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt om cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Je verzorgt intakegesprekken, diagnostiek en individuele behandeling, welke bestaat uit o.a. psycho-educatie en cognitieve therapie. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

Solliciteer direct

quote-inbehandeling

Vacature Revalidatiearts M/V

OCA zoekt voor onderstaande regio’s verschillende revalidatieartsen in loondienst of op ZZP basis. Zowel part time als full time aanstellingen behoren tot de mogelijkheden.

Regio Oost Nederland: Arnhem, Nijmegen, Enschede, Almelo
Regio Zuid Nederland: Den Bosch, Breda
Regio Zuid/West Nederland: Rotterdam, Middelburg
Regio West: Noordwijk, Haaglanden

Over OCA

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg met meer dan 20 centra verspreid over Nederland en is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met chronische pijn zich uitend in het bewegingsapparaat. OCA oriënteert zich op de mogelijkheid om oncologische revalidatie en revalidatie bij vermoeidheidsproblematiek te bieden. Op ieder centrum is een revalidatieteam aanwezig, dat zich samen met de cliënt richt op verschillende bio-psycho-sociale factoren die bij de cliënt relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan.

De programma’s zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, maar bewegen mee met nieuwe ontwikkelingen. In OCA bruist een gretigheid naar vernieuwing en verbetering. We zijn constant op zoek hoe de behandeling kwalitatief nog beter en efficiënter kan zodat de cliënt zo snel en prettig mogelijk een forse toename ervaart in zijn/haar kwaliteit van leven.

Wij zoeken

Een enthousiaste en energieke revalidatiearts die gedreven is, de cliënt met chronische pijn te helpen tot gedragsverandering te komen. Je bent een echte teamspeler en je wilt graag vooraan lopen waar het gaat om zorgontwikkelingen.

Je komt te werken in verschillende dynamische teams van enthousiaste pijnprofessionals (fysiotherapeuten, psychologen en ergotherapeuten). Dit zijn hechte en deskundige teams die volledig op elkaar zijn ingespeeld in het begeleiden van personen met ernstige pijnklachten (WPN 3-4) naar een duurzaam en gezond bestaan.

Meer specifiek vragen wij een revalidatiearts die:
• geregistreerd is of binnen een jaar aan deze eis voldoet
• affiniteit en goede kennis heeft met de behandeling van cliënten met chronische pijn
• pro actief is, meedenkt, leiding kan nemen en communicatief vaardig is
• naast patiëntenzorg continu streeft naar kwaliteitsverbetering en professionalisering

Wat je mag verwachten

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie. Jij ziet face to face cliënten, coacht inhoudelijk het team en je bent medisch eindverantwoordelijke. Je bent lid van de medische staf en regelmatig zal je mening en visie gevraagd worden ten aanzien van programma-ontwikkeling en scholing van onze professionals. OCA vindt het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen. Als je interesse, affiniteit en de competenties hebt t.a.v. innovatie, les geven, managementtaken en/of wetenschappelijk onderzoek, liggen hier zeker mogelijkheden.

We zien je motivatie en CV graag tegemoet.

Contactpersonen: Hermine van Schaik, directrice
Hermine.vanschaik@oca.nl
of
Yvonne Schellekens
020 3121680
yvonne.schellekens@oca.nl

Solliciteer direct

quote-inbehandeling

Vacature Fysiotherapeut M/V

 

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan.

Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor Werkhervatting en Re-integratie. OCA biedt haar programma’s aan vanuit meerdere centra verspreid over Nederland.

Wij zoeken

Een enthousiaste (psychosomatische) fysiotherapeut. Je behandelt en begeleidt cliënten met chronische pijn en of andere onbegrepen klachten. Samen met het multidisciplinaire team ga je actief aan de slag om deze cliënten de weg te wijzen naar een gezonde toekomst waarin meedoen in de samenleving, eigen verantwoordelijkheid en zelfmanagement centraal staan.

Tijdens het MDO (multidisciplinair overleg) informeer je het team je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale multidisciplinaire behandelplan.

Functie-eisen

– Afgeronde opleiding Fysiotherapie (master psychosomatische fysiotherapie pré)
– BIG en CKR geregistreerd
– In het bezit van een AGB code
– Ervaring in de revalidatiezorg
– Affiniteit met chronische pijn
– Enthousiasme voor het werken in een teamverband

Wat je mag verwachten

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

We zien je motivatie en CV graag tegemoet.

Yvonne Schellekens
020 3121680
yvonne.schellekens@oca.nl

Solliciteer direct

quote-meisje-zijkant

Functieprofiel Ergotherapeut

OCA is een instelling voor Medisch Specialistische Zorg en is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn. De multidisciplinaire programma’s van OCA bestaan o.a. uit fysieke activering, (psycho-)educatie en cognitieve gedragstherapie. Revalidatieartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen werken samen en richten zich op verschillende bio-psycho-sociale factoren die relevant zijn bij de klachten en de instandhouding daarvan. Naast revalidatieprogramma’s biedt OCA ook trajecten aan voor Werkhervatting en Re-integratie. OCA biedt haar programma’s aan vanuit 25 centra verspreid over Nederland.


Wij zoeken

Op ZZP basis een enthousiaste, leuke en goede ergotherapeut die affiniteit heeft met gedragsverandering en chronische pijn. Als ergotherapeut breng je problemen van de cliënt(en) in kaart, Je behandelt en begeleidt samen met het multidisciplinaire team; cliënten (WPN 3-4); met als doel het onderhouden en optimaliseren van de zelfstandigheid van cliënten in woon-en leefsituaties. Als ergotherapeut voer je huisbezoek(en) en informeer je het MDO (multidisciplinair overleg)team je bevindingen en je levert een bijdrage aan het totale multidisciplinaire behandelplan.


Functie-eisen

 • Commerciële / ondernemende instelling.
 • Minimaal 2 jaren ervaring als ergotherapeut, bij voorkeur in een revalidatiesetting
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met behandelingen van mensen met chronische pijn
 • Verantwoordelijkheid in het bereiken van gezamenlijk resultaat en actieve  afstemming met teamleden
 • Goed relativeringsvermogen
 • Inschrijving in het AGB-register
 • Inschrijving Kwaliteitsregister Paramedici
 • Inschrijving KVK
 • Meerdere opdrachtgevers, aangezien het op basis van ZZP is
 • Eigen vervoer is een pré

Wat je mag verwachten

Een veelzijdige opdracht binnen een dynamische organisatie waarin je de kans krijgt cliënten de meest vooruitstrevende begeleiding te bieden die voorhanden is. OCA investeert in kennisvergroting van hulpverleners en biedt een geaccrediteerde scholing aan voor nieuwe hulpverleners. Een marktconforme betaling spreekt voor zich.

Solliciteer direct

quote-meisje-zijkant

OCA zoekt een allround boekhouder

Wij zijn op zoek naar een betrokken en kundige professional voor de functie van Allround boekhouder. Als boekhouder heb je een belangrijke rol binnen de OCA organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie van een aantal vestigingen en ondersteunt bij de administratieve werkzaamheden in de holding. Dit doe je veelal op de vestigingslocatie, maar omdat alle informatie online beschikbaar is kan dit ook vanaf het hoofdkantoor. Dit biedt natuurlijk veel vrijheid en vraagt veel van jouw zelfstandigheid en professionaliteit. Je bent in staat om secuur en tegelijk efficiënt te werken. Je bent verantwoording verschuldigd aan de financial controller.


De taken bestaan onder andere uit:

– Het verzorgen van de dagelijkse financiële administratie en het verwerken van verschillende mutaties (debiteuren, crediteuren, grootboek, bank etc.)
– Beheren van verschillende bankrekeningen en boekingen doorvoeren
– Verantwoordelijk voor de salarisadministratie en de daarbij behorende mutaties
– Maandafsluitingen, rapportages
– Communicatie met collega’s en vestigingsverantwoordelijken
– Acties op openstaande posten (actief debiteuren en crediteurenbeheer)
– Het voorbereiden van de BTW-aangiften


Functieeisen:

– Je bent accuraat en kwaliteitsbewust, je vindt het leuk om een professionele relatie met de OCA organisatie op te bouwen en komt altijd je afspraken na
– Een flexibele instelling, goede communicatieve en sociale vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
– Zelfstandig, maar ook in teamverband
– MBO+ / HBO opleiding in een aansluitende richting, bijvoorbeeld accountancy
– Beschikbaar voor 32 – 40 uur per week
– Minimaal 2-4 jaar ervaring in een soortgelijke functie
– Kennis m.b.t. de relevante wet- en regelgeving
– Verantwoordelijk, secuur en proactief
– Goede beheersing computergebruik; Email, Office, Excel
– Kennis van Exact is een pre


Salarisindicatie:

Tussen de € 2.300 en  € 3.200 bruto per maand, afhankelijk van werkervaring en opleiding.


Geïnteresseerd?

De functie is per direct beschikbaar. Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail met je Curriculum Vitae en een motivatiebrief naar yvonne.schellekens@oca.nl. Sluitingsdatum: 10 september 2018

Solliciteer direct

Staat jouw baan hier niet bij?

Stuur ons een open sollicitatie