Welkom bij OCA Ede-Veenendaal

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

OCA Ede-Veenendaal

Bij OCA Ede-Veenendaal staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Ede-Veenendaal

Galvanistraat 1
6716 AE Ede
Tel: 0318-754122
edeveenendaal@oca.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 18:30
Dinsdag 08:00 tot 13:00
Woensdag 08:00 tot 21:00
Donderdag 08:00 tot 15:00
Vrijdag 08:00 tot 18:30

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

null

Astrid van der Veer

Om 250 cliënten per jaar doelgericht te begeleiden naar maatschappelijke participatie uitgaande van hun mogelijkheden in plaats van beperkingen!

null

Louise Schrijvers

Ik ontwikkel mijzelf op verschillende gronden in opleiding (sportfysiotherapie), werk en volleybal.

null

Jenny Veenbrink

Ik blijf gezond door 2x in de week te fitnessen, 1x in de week te zwemmen en 2x in de week wandelen.

null

Petra Achterstraat

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Ede-Veenendaal

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Ede-Veenendaal leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Ede-Veenendaal wordt vergoed?

null

Anje van Horne

null

Christina Baal

null

Anja Alfers

Ik wil iemand zijn waarbij men zich vertrouwd en gehoord voelt.

null

Marischka Kramer

Mijn grootste uitdaging in het werk is om mensen weer sterk en positief in het leven te laten staan.

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties