Welkom bij OCA Duiven-Arnhem

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

‘Ik ben zeer tevreden over OCA. De begeleiders waren deskundig, betrouwbaar, attent en duidelijk. Ik heb een programma op maat gekregen: passend bij mijn persoonlijk en klachten.’

OCA Duiven-Arnhem

Bij OCA Duiven-Arnhem staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Duiven-Arnhem

Eltensestraat 9
6922 JA Duiven
Tel: 0316-283441
duivenarnhem@oca.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:00
Dinsdag 08:00 tot 17:00
Woensdag 08:00 tot 17:00
Donderdag 08:00 tot 17:00
Vrijdag 08:00 tot 17:00

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

Brigitte Visser

Van mogelijkheden naar maximaal resultaat!
BIG-nummer: 79053248504

Joris Heusinkveld

Om nieuwe dingen in je leven toe te laten moet je eerst oude dingen loslaten.
BIG-nummer: 69914114504

Caroline Matser

Het mooiste van mijn werk is het verzorgen van maatwerk: iedere persoon is uniek en dus zijn of haar programma ook.
BIG-nummer: 49041811204

Jan-Paul_van_den_Berg

Jan-Paul van den Berg

Revalidatiearts
BIG-nummer: 19019908401

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Duiven-Arnhem

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Duiven-Arnhem leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Duiven-Arnhem wordt vergoed?

null

Thijs Bertisen

De uitdaging is om samen met het team en cliënt een behandelplan te ontwikkelen dat is afgestemd op zijn of haar specifieke hulpvraag en zo een optimaal resultaat te bereiken.
BIG-nummer: 2906047304

null

Annemieke Leijendekker

Je hoeft niet geweldig te zijn om te starten; je moet wel starten om geweldig te worden.
BIG-nummer: 49052643904

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties