Welkom bij OCA Den Bosch

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

OCA Den Bosch

Bij OCA Den Bosch staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Den Bosch

Salvador Allendelaan 9,
5231 BZ  ’s Hertogenbosch
t 073 85 15 989
denbosch@oca.nl
www.oca.nl/denbosch

Openingstijden

Maandag 8:00 tot 16:00 uur
Dinsdag 8:00 tot 12:00 uur
Woensdag 8:00 tot 16:00 uur
Donderdag 8:00 tot 12:00 uur
Vrijdag 8:00 tot 16:00 uur

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

null

Krijn Zwierink

null

Anja Kuppens


null

Frans Breuers


null

Ron Janssen


Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Den Bosch

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Den Bosch leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Den Bosch wordt vergoed?

null

Rosanne Scholts

null

Birgit de Jong

null

Harmen van der Linde

null

Femke Helwegen

null

Anja de Grauw

null

Mark Smeenge

null

null

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties