Welkom bij
OCA Breda

 

Specialist in het behandelen van
chronische pijn

Enkele klachten

die wij behandelen.

Chronische lage rugpijn

De term lage rugklachten staat voor een breed scala aan klachten in het gebied tussen onderste rib en billen. 

Fibromyalgie

Fibromyalgie betekent letterlijk: pijn in spieren en bindweefsel. Het wordt gekenmerkt door langdurige pijn, vermoeidheid en stijfheid.

Onverklaarbare klachten

Onverklaarbare klachten als whiplashsyndroom, fibromyalgie, CANS/ RSI, prikkelbare darm (SOLK).|

Wij bellen u graag terug voor een vrijblijvend intakegesprek.

Vul uw nummer in zodat wij u kunnen bellen.

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

OCA Breda

Bij OCA Breda staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Breda

Wethouder van Haperenstraat 36c
4813 AM Breda
Tel: 076-5231940
breda@oca.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 tot 17:30
Dinsdag 08:30 tot 17:30
Woensdag 08:30 tot 17:30
Donderdag 08:30 tot 17:30
Vrijdag 08:30 tot 17:30

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Breda wordt vergoed?

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties

Meld u eenvoudig aan

 

Bel onze vestiging in Breda: 076-5231940