Welkom bij OCA Breda

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

OCA Breda

Bij OCA Breda staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Breda

Wethouder van Haperenstraat 36c
4813 AM Breda
Tel: 076-5231940
breda@oca.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 17:00
Dinsdag 08:00 tot 12:00
Woensdag 08:00 tot 15:30
Donderdag 08:00 tot 12:00
Vrijdag 08:00 tot 15:00

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

null

Rosanne Scholts

Bij OCA combineren we wetenschappelijk bewezen effectieve methodes met warmte en menselijkheid. Leren omgaan met klachten is niet makkelijk. Ik help u daarbij.

Frans Breuers

Uw doelen staan centraal.

null

Mark Smeenge

Het goed in kaart brengen van de medische mogelijkheden binnen de pijnrevalidatie is een mooi onderdeel van ons vakgebied.

null

Melissa Groenewegen

Als ik niet aan het werk ben ga ik het liefst naar festivals. Daarnaast hou ik van muziek maken en ga ik graag op wintersport. Zullen we samen úw hobby's weer oppakken?

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Breda

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Breda leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Breda wordt vergoed?

null

null

Harmen van der Linde

null

Nadine de Nijs

Ik vind het een uitdaging om u te begeleiden bij een persoonlijk ontwikkelproces. We richten ons op een toekomst met kansen en mogelijkheden, ondanks uw klachten.

null

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties