Welkom bij OCA Apeldoorn

Maak kennis met

onze toegankelijke aanpak

OCA Apeldoorn

Bij OCA Apeldoorn staat u centraal. U krijgt inzicht in uw gezondheidssituatie en wordt u bewust van de factoren die hierop van invloed zijn. Uw persoonlijke doelen en mogelijkheden bepalen vervolgens het traject. Wij leren u positief om te gaan met uw beperkingen, waardoor u weer kunt meedoen met de maatschappij. Het laten ervaren en kunnen hernemen van uw eigen verantwoordelijkheid dragen bij aan een grotere zelfredzaamheid.

OCA Apeldoorn

Oude Beekbergerweg 21
7331 HL Apeldoorn
Tel: 055 – 5788891
apeldoorn@oca.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 18:00
Dinsdag 08:00 tot 18:00
Woensdag 08:00 tot 18:00
Donderdag 08:00 tot 18:00
Vrijdag 08:00 tot 18:00

Samen naar de beste versie van uzelf

Meld u eenvoudig aan

Aanmelden

null

Marieke Steenbruggen

Ik werk bij OCA omdat je in een multidisciplinair traject op de lange termijn een duurzamer resultaat bereikt voor je cliënten.
BIG-nummer: 19058938604

null

René Baltus

Ik wil mensen optimaal leren te functioneren binnen hun fysieke beperkingen en mogelijkheden.
BIG-nummer: 49052548704

null

Marischka Kramer

Klachten hebben veelal een grote invloed op het leven, graag help ik bij het hervinden van uw eigen regie.

Ons team staat

altijd voor u klaar

OCA Apeldoorn

Wilt u vooruit kijken? En alles uit het leven halen, ondanks pijn, angst of verdriet? De professionals van OCA Apeldoorn leiden u graag naar een gezonder en actiever bestaan. Hierbij gaan we uit van uw mogelijkheden, niet van uw beperkingen.

Kosten

Uw traject bij OCA kost geld, maar meestal hoeft u dat niet zelf te betalen. Wilt u weten of uw traject bij OCA Apeldoorn wordt vergoed?

null

Anja Alfers

Ik wil iemand zijn waarbij men zich vertrouwd en gehoord voelt.
BIG-nummer: 9912277601

null

Bianca van den Brink

BIG-nummer: 69047174604

Wij helpen u graag bij

revalidatie & werkhervatting

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom. Vul het aanmeldingsformulier in en wij bellen u vandaag nog voor een afspraak.

Trajecten

OCA biedt verschillende revalidatie- en re-integratietrajecten. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen. Wilt u weten hoe een traject bij OCA er uitziet? Bekijk onze trajecten.

Gezondheidsklachten

Onze professionals helpen u op weg naar een actieve, gezonde toekomst. Waar heeft u last van en welk gezondheidsdoel wilt u bereiken? Samen met OCA ontdekt u de beste versie van uzelf!

Wie betaalt?

Waarschijnlijk hoeft u het traject bij OCA niet zelf te betalen. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek geven we duidelijkheid over de kosten en vergoedingen. Zodat u weet waar u aan begint.

OCA-locaties

OCA-locaties vindt u door heel Nederland. Waar u ook woont en werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Kijk bij locaties voor een volledig overzicht van alle OCA-vestigingen.

Werkwijze

Bij OCA kunt u 24/7 aan uw gezondheid werken. Op onze locaties door heel Nederland, maar ook thuis, buiten, op het werk en online. Drie dagen na aanmelding kunt u al aan de slag.

U vindt ons op meerdere locaties in Nederland

Bekijk al onze locaties